Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Ανάμεσα στους 16 αθλητές κι αθλήτριες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωταθλημα Εφήβων-Νεανίδων του Ρατσίτσε και ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης Θεόδωρος Λαπίκοφ

Από 16 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 7 πληρώματα αποτελείται η Εθνική ομάδα κωπηλασίας η οποία θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που ξεκινάει την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Ρατσίτσε της Τσεχίας . Μία νέα ομάδα που θα παλέψει για τη διάκριση  με αντιπάλους από 57 χώρες όλου του κόσμου  σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις συμμετοχής.
Αναλυτικα τα ελληνικά πληρώματα:

Σκιφ (ε):Καταφυγιώτης Άρης
Σκιφ (ν):Λαμπριανίδου Ερμιόνη
Διπλό σκιφ (ε):Γκαϊδατζής Πέτρος-Σχιζοδήμος Γρηγόρης
Διπλο σκιφ (ν):Νόνη Ισμήνη-Αγιώτη Ελένη 
Δίκωπος άνευ (ν):Κυρίδου Μαρία-Μπούρμπου Χριστίνα
Τετράκωπος άνευ (ε):Ουρούτσι Κωνσταντίνος-Μαραγκός Γιώργος-Οικονόμου Ανδριανός-Λαπίκοφ Θεόδωρος
Τετραπλό σκιφ (ε):Νάστος Σωτήρης-Καράκογλου Στέφανος-Μπαρούτας Βασίλης-Στασινός Δημήτρης.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει το μεσημέρι της Τετάρτης με τα προκριματικά στο διπλό σκιφ εφήβων (16:54) και στο σκιφ εφήβων (17:54).
Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος Εθνικών ομάδων Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων Κωνσταντίνος Νταλαμάνγκας  ενώ τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζίανι Ποστιλιόνε οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κ.Κοντομανώλης, Φώτου, Σάμιος Χασιώτης και Χρυσόπουλος ο γιατρός της ομοσπονδίας Γ.Χριστογιάννης και η διοικητική υπάλληλος Δ.Χατζηχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας