Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Φ. Κεχαγιάς σε A. Κοσματόπουλο: «Πλήρωσε πρώτα το ιντερνέτ για να μπορούν οι άνθρωποι να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους -σ.σ. υπάρχει σχετικό πρόβλημα εδώ και 1,5 μήνα- και κόψε τις μπούρδες…»

Από το kozan.gr
Δεν είναι μυστικό ότι ο νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς, εδώ και καιρό «λοξοκοιτάζει» για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η λεκτική επίθεση του στον νυν δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλο το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018, στην διάρκεια των χαιρετισμών τους στην εκδήλωση των Ανταμώματος στο Τρανόβαλτο, ήρθε να επικαιροποιήσει το θέμα;
Το επεισόδιο -έξω από τα συνηθισμένα σε ανάλογες εκδηλώσεις -, έχει ως εξής:
Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Θανάσης Κοσματόπουλος παίρνοντας το λόγο, επικεντρώθηκε στο «αφήγημα» των τελευταίων ημερών (το έχει δημοσιοποιήσει και γραπτώς στα MME) για το θέμα της ανεργίας, λέγοντας ότι:
«Δεν με βλέπετε συχνά στο Τρανόβαλτο γιατί εργάζομαι σε φουλ ρυθμούς και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έλυσα το πρόβλημα της ανεργίας στο Δήμο, παρά του ότι πολεμήθηκα… Όποιος θέλει εργασία από τη Δευτέρα μπορεί να έρχεται στο γραφείο του
δημάρχου. Στο Τρανόβαλτο σε λίγο καιρό θα εγκατασταθεί σπαστήρας για την εκμετάλλευση των μπάζων…».
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Φώτης Κεχαγιάς που πήρε αμέσως μετά το μικρόφωνο, λέγοντας:
«Πλήρωσε πρώτα το ιντερνέτ για να μπορούν οι άνθρωποι να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους σ.σ. υπάρχει σχετικό πρόβλημα εδώ και 1,5 μήνα και κόψε τις μπούρδες…».
Γ.Μ./mikrovalto.gr

3 σχόλια:

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

"σε λίγο ... καιρό θα εγκατασταθεί σπαστήρας". Αυτό ο Κοσματόπουλος το λέει τρία χρόνια τώρα. Ο λίγος καιρός γι' τον ΑΠΟΓΕΙΩΜΕΝΟ είναι έξι - εφτά χρόνια!!!
Όσο για το φουλ ρυθμό; Αυτός είναι οι διακοπές διαρκείας σε παραλίες της ... δυτικής Ελλάδας και της δυτικής γειτόνου χώρας.
Ο μεγαλύτερος tourist της ... αυτοδιοίκησης μαζί με τον Η. Ψ____κη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ . ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κακομοιρη Δήμε Σερβίων - Βελβεντού και Καμβουνίων, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

Το Προφίλ μας