Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΑΓΩΝΑΣ 10 χλμ. ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ “SARANTAPORO MOUNTAIN RUN”

 (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκε και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Αυγούστου ο 1ος Αγώνας 10 χλμ. Ορεινού Τρεξίματος στο ιστορικό Σαραντάπορο, με την ονομασία “Sarantaporo Mountain Run”.
Όλοι οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο της διοργάνωσης, για έναν αγώνα ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος και δημιούργησε αίσθηση.
Ένα χωριό κυριολεκτικά «στο πόδι» ήταν το Σάββατο το Σαραντάπορο. Τον τόνο έδωσαν οι εθελοντές, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε όλη τη διαδρομή και βοήθησαν με τον τρόπο τους στην άριστη διεξαγωγή και ολοκλήρωση του αγώνα.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών και τον υποστήριξαν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαρανταπόρου και η Τοπική Κοινότητα Σαρανταπόρου.
Χορηγικά στηρίχθηκε από επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Σαρανταπόρου, της Ελασσόνας και της Λάρισας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωση.
Ο Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών δημόσια εκφράζει της ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια:
·         Στους χορηγούς, γιατί χωρίς την στήριξή τους δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
·         Στην Τοπική Κοινότητα Σαρανταπόρου και προσωπικά στον Πρόεδρο Ιωάννη Βαίτση για την υπομονή του και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.
·         Στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και στον Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαρανταπόρου.
·         Στα απίστευτα παιδιά μας, τους εθελοντές μας με τα κίτρινα μπλουζάκια που κυριολεκτικά άφησαν άφωνους τους αθλητές, για την υποστήριξη που τους παρείχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
·         Στους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους και τη στήριξη.
·         Στη Διεύθυνση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Λάρισας, για την απόφασή της να διαθέσει ασθενοφόρο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο Σαραντάπορο.
·         Στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, για την άψογη παρουσία του προσωπικού του και τη βοήθεια που μας προσέφερε.
·         Στο Δασαρχείο Ελασσόνας για την συνεργασία.
·         Στους όλους αθλητές για τη συμμετοχή τους και στον κόσμο που τους χειροκρότησε, με την ευχή για «καλή αντάμωση» του χρόνου.

Στον αγώνα εκτός από τη βράβευση των νικητών στους άνδρες και γυναίκες, αποδόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, στον Τριανταφύλου Νικόλαο από την Κοζάνη και στον Παπαστεργίου Κωνσταντίνο από τη Λάρισα, 72 και 65 χρονών αντίστοιχα.
Αναμνηστικό συμμετοχής επίσης δόθηκε στη οικογένεια Κουτσιμάνη από τον Αμπελώνα Λάρισας, η οποία συμμετείχε στον αγώνα με πέντε μέλη, με επικεφαλής την μητέρα Στυλιανή Κουτσιμάνη και το μικρότερο μέλος, την εννιάχρονη Ραφαέλα.

Νικητές του 1ου Αγώνα 10 χλμ. Ορεινού Τρεξίματος Σαρανταπόρου
SARANTAPORO MOUNTAIN RUN”.
Στους γενική κατηγορία ανδρών, πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλαος Βαίτσης (Ανεξάρτητος αθλητής), με χρόνο 0:40:10, δεύτερος ο Τάσος Ροβυθάκης (Δρομείς Νεάπολης Κοζάνης – NRT), με χρόνο 0:41:58 και τρίτος ο Παύλος Ασλανίδης (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης) με χρόνο 0:43:03.
Στις γενική κατηγορία γυναικών, πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η Κυριακή Αποστολίδου (Ανεξάρτητη Αθλήτρια) με χρόνο 0:55:15, δεύτερη η Ειρήνη Κουτσιμάνη (VMAX) με χρόνο 0:58:58 και Τρίτη η Φανή Τσαγκούλη (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας), με χρόνο 0:59:50.

Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα, είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα  https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=b04af308423dd1c27a16768489f0b8e8&pp=80b3&c=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας