Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Αυτοκίνητο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σε θέση στάθμευσης ΑμΕΑ στον Ναυτικό Όμιλο

Από το kozanimedia.gr
Αυτοκίνητο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σε θέση στάθμευσης ΑμΕΑ στον Ναυτικό Όμιλο εντόπισε χθες, Κυριακή, και φωτογράφισε αναγνώστης του Kozanimedia, ο οποίος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του στην εκεί δημοτική αρχή.
Είναι, πάντως, άγνωστο εάν το όχημα του Δήμου πάρκαρε στο συγκεκριμένο σημείο ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος (ο οποίος, πάντως, έχει «απασχολήσει» ξανά τα τοπικά ΜΜΕ με ανάλογα περιστατικά) ή άλλος αιρετός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας κάνει εντύπωση; ΑμΕΑ οδηγούσε...

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν σέβεται κανένα, τη θέση στάθμευσης θα ... σεβαστεί;
Ο μέγας ρεζιλης του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΝΟΜΕΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΓΥΡΩ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ? ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ.....ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΑΡΑΔΙΘΔΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ....ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε ιδιωτικό πάρκινγ όπου θέλεις παρκάρεις

Το Προφίλ μας