Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Γ. Αδαμίδης: Αγώνας μέχρι εσχάτων "Δεν θα παραδώσουμε τις μονάδες στα νέα αφεντικά"

Την απόλυτη και ξεκάθαρη αντίθεση των εργαζομένων στο Εθνικό έγκλημα που συντελείται  με την κατάθεση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση  και το ξεπούλημα της ΔΕΗ  επανέλαβε  μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κ. Γιώργος Αδαμίδης. Υπογράμμισε με έμφαση
πως οι εργαζόμενοι θα δώσουν τον αγώνα τους και θα είναι τόσο ισχυρός και δυνατός όσο και την προηγούμενη φορά το 2014 καθώς συνεχίζουν να διοργανώνονται μεγάλα συλλαλητήρια και έχουν προγραμματιστεί και κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ο κ. Αδαμίδης τόνισε με έμφαση πως ακόμη και «αν η κυβέρνηση βρει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κερδίσει την μάχη την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή θα χάσει παρόλα αυτά τον πόλεμο» καθώς «οι εργαζόμενοι» όπως είπε «δεν θα παραδώσουν τις μονάδες στα νέα αφεντικά».
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2014 που έκανε λόγο για εθνικό έγκλημα τότε,  υπογράμμισε πως με την κατάθεση του νομοσχεδίου η κυβέρνηση προετοιμάζει το έγκλημα, ενώ εκείνοι που θα το ολοκληρώσουν είναι τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου της ΔΕΗ τα οποία είναι υποχρεωμένα να πουν όχι, καθώς τουλάχιστον επτά μέλη του Δ.Σ είναι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.
Σε κάθε περίπτωση επεσήμανε ο κ. Αδαμίδης οι αποφάσεις, που εάν ληφθούν, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον Όμιλο ΔΕΗ και θα πλήξουν ανεπανόρθωτα το δημόσιο συμφέρον.
Εν τω μεταξύ η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αντιδρώντας στο Νομοσχέδιο που φέρνει η Κυβέρνηση για την πώληση των Λιγνιτικών Σταθμών, προκήρυξε για αύριο Παρασκευή 20/4/2018, 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας