Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού: Συμμετοχή στην Εθελοντική Δράση Let's do it

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά η μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στο πλαίσιο αυτής της δράσης, θα προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας, και άλλα μέσα που απαιτούνται για κάθε πρωτοβουλία καθαρισμού και εξωραϊσμού που θα αναληφθεί την παραπάνω ημερομηνία από Εθελοντικές Οργανώσεις-Ομάδες, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς & άλλους Συλλόγους, Επαγγελματικούς φορείς, Σχολεία, Σωματεία, Ενεργούς Πολίτες κ.α.
Παρακαλούνται οι Σύλλογοι και οι άλλοι φορείς του Δήμου που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση μέχρι την προσεχή Τετάρτη 25 Απριλίου να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2464024093 ή στο e-mail: npid@dservionvelventou.gr και να μας ενημερώσουν για τη δράση που θα πραγματοποιήσουν.
Επίσης τα Δ.Σ. των Συλλόγων θα πρέπει να επιφορτισθούν με την ενημέρωση και οργάνωση των μελών τους κατά την ημέρα της δράσης.
Οι Σύλλογοι οι συλλογικότητες και οι πολίτες που θα συμμετάσχουν στη δράση από την πόλη των Σερβίων παρακαλούνται να βρίσκονται στο χώρο του πολιτιστικού Κέντρου (κάτω –δυτική είσοδος) στις 9:00 το πρωί της Κυριακής.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΩΤΑΚΗΣ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΛΕΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.... ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ... ΕΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ Η ΠΑΛΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΌΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ;

Ανώνυμος είπε...

ποιά υποψήφια Δήμαρχος;
και πότε προέκυψε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους Aivres σταματήστε με τον Κωνσταντόπουλο.Ο Κωνσταντόπουλος εδώ, ο Κωνσταντόπουλος εκεί, ο Κωνσταντόπουλος παραπέρα,φτάνει πιά.Τί τον ενδιαφέρει τον δημότη τι κάνει και πού πάει ο Κωνσταντόπουλος;Για τον Κωνσταντόπουλο μίλησαν οι δημότες στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές και του έδειξαν το ενδιαφέρον τους.Δεν καταλαβαίνετε οτι ο Κωνσταντόπουλος είναι παρελθόν;Φτάνει πια νεο αίμα,νέοι άνθρωποι αυτούς χρειάζεται ο τόπος μας.

Ανώνυμος είπε...

Θα μου πείτε όλα αυτά που λέτε τι σχέση έχουν με αυτό τον σκοπό; γιατί το κάνετε αυτό; έτσι θέλετε το καλό του τόπου;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ενοχλείσαι 6:51 με την αναφορά στον Κωνσταντόπουλο; Σ' ενοχλεί ακόμα και η παρουσία του στις συναντήσεις που πρέπει να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν θεσμικό ρόλο στον δήμο και υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου.
Καμιά αντίρρηση για τους νέους ανθρώπους. Άλλωστε ο Κωνσταντόπουλος ήταν ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τους νέους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά στον δήμο (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, πρόεδροι νομικών προσώπων κλπ). Ήταν αυτός που τους ανέδειξε και τους εμπιστεύτηκε. Είναι αυτός που δημιούργησε νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών. Γιατί λοιπόν δεν του αναγνωρίζεις αυτά που έχει προσφέρει στον τόπο αλλά προσπαθείς να τον απαξιώσεις;

Το Προφίλ μας