Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τις «Μετρήσεις Ζωής» στο Δήμο Κοζάνης


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για όλους τους συμπολίτες μας, πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο (6-7 Οκτωβρίου, ώρες επίσκεψης: 09.00 – 18.00) στο ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) Κοζάνη (Πλακωπίτη 11).
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της NOVARTIS HELLAS, που τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και πραγματοποιείται με τη στήριξη και του Δήμου Κοζάνης.
Το πρόγραμμα «Μετρήσεις Ζωής» , στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας.
Οι «Μετρήσεις Ζωής» θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε 7 πόλεις της Ελλάδας και θα διεξαχθούν 16.000 εξετάσεις. Εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους πολίτες κάθε περιοχής παρέχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλονται

δωρεάν σε:
    Σπιρομέτρηση
    Οφθαλμολογικό έλεγχο
•   Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c)
    Έλεγχο Αρτηριακής Πίεσης
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Μανώλης Κουτσοσίμος, σε δήλωση του τόνισε πως «έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τη φαρμακευτική εταιρεία NOVARTIS, που είχε την πρωτοβουλία, με την υποστήριξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και τη φιλοξενία του Δήμου Κοζάνης να προσφέρει εξετάσεις σε όλο τον πληθυσμό του Δήμου. Οι εξετάσεις αυτές δείχνουν το επίπεδο υγείας του κάθε εξεταζόμενου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι καθώς η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη».
Από την πλευρά η συντονίστρια του προγράμματος εκ μέρους το Δήμο Κοζάνης κα Ελένη Σουρβά ευχαρίστησε τη φαρμακευτική εταιρεία και κάλεσε τους δημότες να προσέλθουν στο χώρο του ΚΗΦΗ για να εξεταστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας