Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου Θεόδωρου Κυριακίδη στην συνεδρίαση του Δ.Σ Σερβίων-Βελβεντού

Κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλιου
Κύριε Δήμαρχε
Κύριοι Συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Σέρβια  21-10-2015
Κε Δήμαρχε
 Το Σεπτέμβριο του 2014 αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, εχοντας πάντα στο μυαλό μας, την συνεργασία, αλλά και την υλοποίηση των προγραμματικών προεκλογικών δεσμεύσεων μας.
Το μόνο που καταφέρατε εσείς και τα θεσμικά σας όργανα, που προέρχονται κατά 90% απο την Δημοτική Κοινότητα Βελβεντού, ήταν να αποτύχετε στην εύρυθμη λειτουργία του Δημαρχείου.
Τον Αυγουστο του 2014 εσάς προσωπικά, αλλά και τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας, εξέθεσα πλάνο, λόγω της 25ετούς θητείας μου στην Αυτοδιοίκηση, πως μπορούμε να λειτουργήσουμε, ωστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου που μας εμπιστεύτηκε, αλλά εσείς ούτε κάν ακούσατε αυτά που σας  εξέθεσα.
Αποτέλεσμα μέχρι σήμερα, βρισιές αλλά και κακόγουστα σχόλια του κόσμου, με απώτερο σκοπό, όσοι απο εμάς ζούμε στα  Σέρβια, να ντρεπόμαστε να βγούμε έξω στην κοινωνία.
Επιτέλους Κε Δήμαρχε, ποιός διοικεί αυτόν τον Δήμο;
Εσείς πάντως αποκλείεται!  Μήπως η νομικός σας σύμβουλος ( ανιψιά σας), ασκεί καθήκοντα
Δημάρχου, που ο κόσμος δεν την ψήφισε.  Ο κόσμος Κε Δήμαρχε βρίσκεται σε σημείο, όχι μόνο να μας βρίζει, αλλά οσονούπω να μας ξυλοκοπήσει, για τα όσα συμβαίνουν με την Διοίκηση του Δήμου.
Για όλα αυτά και επειδή θέλω να εχω καθαρή την συνείδηση μου, απέναντι στους ανθρώπους που με ψήφισαν, αποφάσισα να  ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΩ απο τον συνδυασμό σας (ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ), που μόνο ''ευθύνης'' δεν είναι, αν και ήμουν με άλλα δύο άτομα ο Πρωτεργάτης για την κατάρτιση του Συνδυασμού, όπως πολύ καλά ξέρετε εσείς.

                                             Θεόδωρος  Κυριακίδης
                                            Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε επιτελους

Ανώνυμος είπε...

ουστ απο τα Σέρβια η ανηψιάσου Δήμαρχε φτανει μέχρι εδώ

Ανώνυμος είπε...

esto ke arga thodore to katalaves.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΠΟΝΟΙΡΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΞΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΣΕΒΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΝΕΨΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΩ.ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δισερή και Κυριακίδη αποδείξατε οτι δεν σας ενδειαφέρουν οι καρέκλεσ αλλά το καλο του ΔΉΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ερχονται και αλλες ανεξαρτοποιησεις να δούμε θα καταλάβουν οι άρχοντες οτι στραβα αρμενίζουν?καλά θα κάνουν να ξεκουμπηστούν απο εδώ φτάνει η κορο'ι'δία είναι οτι χειροτερο είδαμε αντε στο καλό τους όποιος έχει μάτια βλέπει δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε καταλάβαμε ποιοι είναι

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωην τζακ νορις κατηγορουσε συγκεκριμενους για ατασταλειες και κακοδιαχειριση απλα ο γιατρος καταλαβε ποιοι ειναι και πηρε τα μετρα του τωρα

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΣΕΡΗς ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗς ΕΥΓΕ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕς ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥς ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΕΤΥΧΕς ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζη Κοσματόπουλε, πάρε το σόι σου και τους παρατρεχάμενούς σου και παραιτήσου για λόγους ευθιξίας. Ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τα λες ολα κυριε Κυριακιδη;
Να διωξει ο δημαρχος την ανηψια για να παρει συμβουλο τον κολλητο σου;
Οταν γινεις εσυ δημαρχος παρε οποιον συμβουλο θες.
Τον Κοσματοπουλο τον ψηφισαμε για να καθαρισει το δημαρχειο απο τα λαμογια που καταχρεωσαν το δημο και να βαλει ενα φρενο στο φαγοποτι που γινοταν τοσα χρονια. Με ποιους θα το κανει ξερει αυτος καλυτερα απο σενα.
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος. Καταλαβαινει πολυ καλα γιατι φευγουν οσοι φευγουν.
Αυτο να ξερετε μονο και εσυ και οσοι αλλοι φυγατε η εχετε σκοπο να φυγετε.

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι τα αλλα δυο ατομα κυριε Κυριακιδη ??? πρεπει να μας πεις ???

Ανώνυμος είπε...

για να σε απαντήσω εάν εχεις κότσια γράψε το ονομάσου 10,33

Ανώνυμος είπε...

to karavi otan ekpemph sos prota feygoyn ta pontikia........

Ανώνυμος είπε...

10.26 το πόρισμα των ορκωτων λογιστων βγηκε. Αν έχεις τα κότσια μάθε και παραδέξου αν οι προηγούμενοι χρέωσαν τον Δήμο η αν πήραν δάνειο όπως ΨΕΥΔΩΣ ισχυριζόταν ο νυν δήμαρχος προεκλογικά. Λίγο τσίπα επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αποτύχαμεν! μπραβο στον Δισερή και στον Κυριακίδη αγαπούν τον τόπο και όχι τις καρέκλες όπως μερικοί και αυτό δεν το ξεχνάμε εμείς .Η Δημοτική Αρχή και η πολιτική της οδήγησε σε αυτό το αδιέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΦΕΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το οτι βριζετε μια κυρια που το μονο που κανει ειναι να κανει σωστα την δουλεια της και να προστατευει τον Δημαρχο καταλαβαινει ολος ο κοσμος το πως σκεφτεστε και πως ενεργειτε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε βλάκα 10,26 δεν βλέπεις τα πραγματα στο Δήμο και εσυ το χαβάσου πανίβλακα απο το κακό στο χειρότερο

Ανώνυμος είπε...

1,57 διάβαζες το φιρμάνη του Κυριακιδη γιατι δεν απευθήνεσε στο Δήμαρχο να σου τα πει ολα

Ανώνυμος είπε...

Η ανοργανωσιά φάνηκε στη συζήτηση των θεμάτων.
Αναβολή του ισολογισμού γιατί δεν πρόλαβε να μελετήσει τα στοιχεία ο Αντιδήμαρχος.
Αναβολή για εδαφολογικό γιατί ο εισηγητής και ο αρμόδιος δεν ενημερώθηκαν
Αναβολή, Αναβολή, Αναβολές. ........
Τελικά εκεί στο Δήμο με τι ασχολείστε; Ποιος βάζει τα θέματα;
Τέτο γιατί αυτή η πούστ.....κη επίθεση στον Δισερή;

Ανώνυμος είπε...

bravo thodore...FWTI i seira sou.............

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι για κλάματα ασχολείστε με κάτι που δεν υπάρχει διστιχοσ καλά να πάθουμε να προσέχαμε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙ ΚΟΛΗΤΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται στην Ελλάδα να υπάρχει άλλη τέτοια δημοτική αρχή. Τσίρκο να πω παιδότοπος να πω άντε γιατί αν γράψω πιο βαριά θα τα κόψει το ai.vres.

Ανώνυμος είπε...

ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ.
Ε ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ.
Ε ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως καποιος που γνωριζει καλα τα "Δημοτικα¨ μπορει να μας πει σιγουρα, ποσοι πρεπει ακομη να ανεξαρτητοποιηθουν για να εχει ελπιδες σωτηριας η περιοχη μας. ΠΛΗΝ βελβεντου βεβαια, αφου αυτοι που διοικουν μονο με αυτην την περιοχη ασχολουνται. (Αυτο θα φανει αργοτερα και θα εξαγριωσει κι αλλο τον υπολοιπο πληθυσμο).
Με Ζακη, Ζυγουρη και ποσους ακομα θα υπαρχει σκορ προκρισης ξερει κανεις ?

Ανώνυμος είπε...

Κυριακιδη και Δισερή καταλάβατε ποιοί σας θάβαν πανω στο Δημαρχειο Ο Φωτης και ο Σταυράκης θόδωρε που τον εφερες απο την Νεραιδα και τον εκανς δημοτη Ροδίτη και να τον δώσεις 140 σταυρούς μπράβοσου ενας ανύσηχος απο βόρεια ζώνη

Ανώνυμος είπε...

Παραμύθεια !!!!Κε Κυριακίδη αν απ'την αρχή ήσουν Αντιδήμαρχος......όλα θάτανε μέλι-γάλα.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε θα σου προτείνω μια λύση.
Εσύ φαίνεται να μην προλαβαίνεις όλα, αφού πας από υπουργείο σε υπουργείο, από υπηρεσία σε υπηρεσία για να απογειώσεις τον Δήμο.
Ο αντικαστάτης σου Τέτος τα έκανε θάλασσα, πάρε λοιπόν την υπόθεση στα χέρια σου.
Βάλε έναν αφοσιωμένο σε σένα, σε έναν που πιστεύει στο πρόγραμμά σου, ο οποίος θα ελέγχει Αντιδημάρχους και υπηρεσίες καθημερινά και όποιος είναι στραβός στο σπίτι του.
Ετσι μόνο θα κατορθώσεις να απογειώσεις τον Δήμο.
Σκέψου καλά την πρότασή μου, όλοι μας θέλουμε να πάει καλά ο Δήμος

Ανώνυμος είπε...

1,56 μπορει η κυρία να πει ποιός Δικηγόρος αναλαμβάνει τις υποθέσεις του Δήμου και τι σχέσε ιεχει η κυρία που κάνει καλά την δουλειά του Δημαρχείου και εκτός των αλλων ο Δήμαρχος βλ... ειναι και τον προστατεύει η αποτυχειμένη κυρία;

Ανώνυμος είπε...

ας γυρισει στις εγχειρήσεις του και ας μας αφήσει ήσυχους πια .ας πάρει μαζί του και τα πρωτοπαλλήκαρα του να κανουν μεταμόσχευση εγκεφάλου πριν μας τρελλάνουν τελείως. αντεεεεεεε!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας