Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Νοέμβριος 2015

Ο  Εμπορικός Σύλλογος στηρίζοντας καθημερινά τη λειτουργία της τοπικής αγοράς ενημερώνει συναδέλφους και καταναλωτικό κοινό ότι: Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος αρχίζει την Κυριακή, 01 Νοεμβρίου και θα λήξει την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015.

Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποιότητα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και αυτό θα το διαπιστώσουν οι καταναλωτές βγαίνοντας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Οι προσφορές θα είναι μεγάλες διότι όλοι οι έμποροι αντιμετωπίζοντας τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να ρευστοποιήσουν τα εμπορεύματα τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου.

Από την Γεν. Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας προέκυψε τις Κυριακές των προσφορών και εκπτώσεων να είμαστε κλειστά.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, παρά το βεβαρυμμένο κλίμα, εύχεται σε όλους τους συναδέλφους να πετύχουν αυτές οι εκπτώσεις στο μέτρο του δυνατού και προτρέπει τους καταναλωτές να «ξεχάσουν» όσο αυτό είναι εφικτό τις οικονομικές δυσκολίες και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που αναμφίβολα θα υπάρξουν, κάνοντας φθηνές και ποιοτικές αγορές στηρίζοντας για ακόμη μία φορά την τοπική αγορά.
Στηρίζω Την Τοπική Αγορά γιατί Ζω και Αγαπώ την Πόλη μου!!!
Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Ηλιόπουλος                                                            Χριστίνα Μπανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας