Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Τροχαίο στην Εγνατία – Σύγκρουση νταλίκας με Ι.Χ. (Βίντεο)

Από το verianet.gr
Μόνο από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στη σύγκρουση που σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης  στην Εγνατία Οδό μέσα στην Σ13 λίγο πριν τα διόδια Πολυμύλου.
 Νταλίκα με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας φορτωμένη με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες στο οποίο επέβαινε ζευγάρι νεαρών Βούλγαρων.
 Τα δυο οχήματα βρίσκονταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.
Απο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης αποκολλήθηκε ο πρώτος μπροστινός τροχός του τράκτορα της νταλίκας ενώ θραύσματα από τη σύγκρουση υπήρχαν παντού στο οδόστρωμα.
Συνεργείο της Εγνατίας ΑΕ κατέφτασε στο σημείο για να καθαρίσει το οδόστρωμα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία η οποία διακόπηκε για πολύ λίγο.
Επίσης στο σημείο περιπολικά της αστυνομίας ρύθμισαν την κυκλοφορία ενώ δύναμη της Π.Υ. κατέφτασε καθώς πρώτες πληροφορίες ανέφεραν για εγκλωβισμένους μέσα στα οχήματα.
Τελικά από την σφοδρότητα της σύγκρουσης οι συνέπειες ήταν  ευτυχώς μόνο υλικές ζημίες, πως ούτε ο οδηγός της νταλίκας ούτε το ζευγάρι των νεαρών Βούλγαρων που επέβαιναν στο Ι.Χ. έπαθαν κάτι πέρα από το ισχυρότατο σοκ.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας