Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Λήθη και λίθοι

Του Γιώργου Παπαχρήστου
Κατά τη διάρκεια της τελετής αυτής, στην Αθήνα, έγιναν πολλά και διάφορα από τα οποία αξιολογώ και αναφέρω το... χειροκρότημα του θαλερού Μητσοτάκη στον ομιλητή (μείναμε άφωνοι μερικοί με τη μεγαλοψυχία Του), καθώς και τις επιπέδου «γλυπτικής» αναφορές του ομιλητή στον προκάτοχό του Καραμανλή, τον fake, όχι τον πραγματικό. Είπε συγκεκριμένα: «Από το 2009 ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε συνεργασία όλων των κομμάτων προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση. Η απάντηση που πήρε ήταν λεφτά υπάρχουν. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πολιτική». 
Όλη η πρόταση για το "Λεφτά Υπάρχουν"
 
Το σχετικό απόσπασμα καταχειροκροτήθηκε, και εγώ επιθυμώ να το αφιερώσω αποκλειστικά στον  πρόεδρο «το ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ» Βαγγέλη, με τον οποίο έχουν εναγκαλιστεί και χορεύουν live βαλς στο χείλος του Ζαλόγγου.
Διότι αυτοί οι δυο θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε: πότε ζήτησε τη συνεργασία όλων των κομμάτων ο Καραμανλής για να ξεπεραστεί η κρίση; Οταν είχαμε πέσει ήδη στα βράχια; Οταν κορόιδευε τον κόσμο ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη; Ή όταν έχοντάς μας ρίξει στα βράχια, έκλεισε τη Βουλή τον Μάη του 2009 για να γλιτώσει τους δικούς του; Έλεος δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας