Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το 6ο Δημοτικό Κοζάνης επισκέφτηκε τον Σύλλογο Εθ. Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»

Οι ενημερώσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» συνεχίζονται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου2014, τα παιδιά της έκτης του 6ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης στον χώρο του γραφείου μας και τα ενημερώσαμε για την Αιμοδοσία και τον Εθελοντισμό γενικότερα.

Τα παιδιά είχαν δουλέψει ήδη το θέμα με τη Δασκάλα τους και ήταν πανέτοιμα για πολύ συζήτηση με πολλά ερωτήματα αλλά και προτάσεις που θα έκαναν σχεδόν όλους τους μεγάλους να ντρέπονται για τη έλλειψη Αίματος στη χώρα μας.

Να ευχαριστήσουμε αρχικά τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, αλλά και τα παιδιά που φώτισαν τον χώρο μας με τον άκρατο ενθουσιασμό τους! Οι ερωτήσεις πολλές, τόσο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, όσο και μετά, ενώ οι μαθητές κάθονταν στα κρεβάτια αιμοδοσίας που υπάρχουν στον χώρο, νιώθοντας το δέος του να δίνεις αίμα, να προσφέρεις ΖΩΗ!!! Ευελπιστούμε, τόσο η ενημέρωση που έχουν τα παιδιά αυτά από το σχολείο όσο και από τον σύλλογο μας, αλλά και η «πρόβα» αιμοδοσίας να χαραχτούν στη μνήμη τους και σε λίγα χρόνια τα παιδιά αυτά να αποτελούν τον πυλώνα του Αιμοδοτικού κινήματος.
Οι ενημερώσεις συνεχίζονται σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο 4ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ και την Πέμπτη 30/10/14 στις 15:00 στο ΑΕΙ  (στο Χώρο των ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ Σιαλβέρα και Μπακόλα γωνία) αλλά και σε πολλά νηπιαγωγεία, δημοτικά, Γυμνάσια.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας