Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο "προικισμένος" Κουβανός, η κοκαϊνη και οι ουρές έξω από το σπίτι του για να απολαύσουν τα προσόντα του!

Προικισμένος από την....φύση Κουβανός, όταν δεν διακινούσε κοκαΐνη στα κλαμπ του Πειραιά, έκανε αχαλίνωτο σεξ με τις γειτόνισσες του και όχι μόνο. Ο λόγος για έναν 50χρονο οποίος συνελήφθη από την Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς εισήγαγε από τον Άγιο Δομίνικο ποσότητες κοκαΐνης τις οποίες στην συνέχεια “έσπρωχνε” στα μπαρ και τα κλαμπ του Πειραιά. Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση για την εξάρθρωση του κυκλώματος, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έβλεπαν να περνά κόσμος και κοσμάκης από το υπόγειο διαμέρισμα του Κουβανού, οποίος φαίνεται πως ήταν προικισμένος από την φύση με αποτέλεσμα να διαφημίζονται αυτά τα ...προσόντα από στόμα σε στόμα, μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού στην γειτονιά που διέμενε και όχι μόνο.


Ο 50χρονος, πλην όμως καλοστεκούμενος, εμφανίσιμος και ιδιαίτερα γυμνασμένος Κουβανός μετανάστης, οποίος διέμενε νόμιμα στην χώρα μας, είχε βρει το μήνα που “θρέφει τους 11” όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, καθώς οι γυναίκες που είχαν επίγνωση των προσόντων του φρόντιζαν όχι μόνο για την διατροφή με ζεστό σπιτικό φαγητό αλλά ακόμα και για το “χαρτζιλίκι” του ενώ για την μεγάλη ζωή που έκανε ο ίδιος φρόντιζε να την χρηματοδοτεί από την διακινήσει τις κοκαΐνης.

 Ο 50χρονος εμφανίσιμος Κουβανός, είχε μια αδυναμία στις γυναίκες με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, και τις οποίες “ψάρευε” στα διάφορα μπαρ του Πειραιά.
Στην συνέχεια και σε συνεργασία με δυο νεαρούς, επίσης από τον Άγιο Δομίνικο έπειθε τις γυναίκες που είχαν δοκιμάσει τα προσόντα του αλλά και τις αντοχές του στο σεξ, να γίνουν τα “βαποράκια” του.
Συγκεκριμένα και όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες τις Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ο 50χρονος έπειθε τις γυναίκες που είχαν γίνει υποχείρια του λόγω του αχαλίνωτου σεξ που τους έκανε, να πραγματοποιούν ταξίδια με τα έξοδα πληρωμένα στον Άγιο Δομίνικο.
Οι συνεργάτες του Κουβανού δυο υπήκοοι Αγίου Δομίνικου οι οποίοι επίσης διέμεναν μόνιμα στην Ελλάδα, κανόνιζαν μέσω των επαφών που είχαν στην χώρα τους να φέρουν σε επικοινωνία τις γυναίκες “βαποράκια” που ταξίδευαν στο Νησί τις Καραϊβικής, ώστε να προμηθευτούν τις ποσότητες της κοκαΐνης.

 Τα ναρκωτικά είχαν φροντίσει να τα έχουν συσκευάσει με κατάλληλο τρόπο, ώστε να μπορούν τα καλλίγραμμα “βαποράκια”, του “προικισμένου” Κουβανού να μπορούν να τα καταπιούν, προκειμένου να τα μεταφέρουν στην Ελλάδα.

Βέβαια τα ναρκωτικά “περνούσαν” από το αεροδρόμιο μέσα στα στομάχια των καλλίγραμμων γυναικών, για τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αποτελούσαν τα “βαποράκια” του δαιμόνιου Κουβανού.
Στην συνέχεια πήγαιναν στο σπίτι του εμφανίσιμου και προικισμένου από την φύση 50χρονου, ώστε να “αποβάλουν” τις ποσότητες τις κοκαΐνης και παράλληλα να λάβουν την πληρωμή τους που δεν ήταν άλλη από το αχαλίνωτο σεξ με τον 50χρονο άνδρα, οποίος χάριζε απλόχερα τον έρωτα στα “βαποράκια” του.

Την κοκαΐνη η οποία ήταν υψηλής καθαρότητας, ο 50χρονος “εγκέφαλος” του κυκλώματος τη νόθευε, με αποτέλεσμα να αυξάνει την ποσότητα και στην συνέχεια την διακινούσε στα μπαρ και τα κλαμπ του Πειραιά έναντι 80 Ευρώ το ένα γραμμάριο.

Οι αστυνομικοί τις Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν βρήκαν κρυμμένα μέσα σε μια κάλτσα στο πλυντήριο του Κουβανού 256 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούσαν μέρος μεγαλύτερης ποσότητας που είχαν φέρει από τον Άγιο Δομίνικο τα “βαποράκια” του δαιμόνιου 50χρονου.


 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αστυνομικοί τις Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του ...προικισμένου από την φύση Κουβανού εμπόρου κοκαΐνης σε γειτονιά του Πειραιά.

Μέσα σε διάστημα μισής ώρας που διήρκεσε η έρευνα στο υπόγειο διαμέρισμα του 50χρονου, έξι γυναίκες ηλικίας από 40 έως και 50 ετών, χτύπησαν σε τακτά χρονικά διαστήματα το παράθυρο στο διαμέρισμα του δράστη προκειμένου να μπουν και να χαρούν τα προσόντα του εμφανίσιμου αλλοδαπού.

Οι αστυνομικοί έκαναν “φύλο και φτερό” το διαμέρισμα του εμφανίσιμου Κουβανού, ενώ την ίδια στιγμή θαυμάστριες του Ελληνίδες και αλλοδαπές, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν την εισβολή τις Δίωξης στο διαμέρισμα, χτυπούσαν το παράθυρο προκειμένου να έχουν μια από...τις συνηθισμένες συναντήσεις με τον 50χρονο, όπως ο ίδιος είπε στους Αστυνομικούς.
Μάλιστα εκτός από την κοκαΐνη που είχε κρυμμένη ο 50χρονος μέσα σε μια κάλτσα στο εσωτερικό του πλυντηρίου, οι Αστυνομικοί τις Δίωξης Ναρκωτικών, βρήκαν και μερικά κουτιά από το γνωστό μπλε χαπάκι που βοηθά τον ανδρικό πληθυσμό να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στο ασθενές φύλλο

 Όταν ρώτησαν οι αστυνομικοί τον 50χρονο για τα χτυπήματα στο παράθυρο, αλλά και τις απαντήσεις που έδινε στις...θαυμάστριες του: “...όχι τώρα έχω δουλειά”, τους είπε απλά πως ο Θεός του έκανε ένα δώρο και αυτός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο χαρίζοντας απλόχερα τα προσόντα του στης γυναίκες που έρχονταν σε επαφή μαζί του.

Μαλλιοτραβήγματα...


Μάλιστα όταν πια οι αστυνομικοί μετέφεραν τον ψηλό, γυμνασμένο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο Κουβανό, στα κρατητήρια της υπηρεσίας τους αντιμετώπισαν κι άλλη μια έκπληξη, καθώς κλήθηκαν να κάνουν τους “διαιτητές” μεταξύ τριών καλλίγραμμων γυναικών, μιας Ελληνίδας και δυο αλλοδαπών.

 Οι τρεις γυναίκες εμφανίστηκαν στην Υπηρεσία στο κτήριο της ΓΑΔΑ ως αρραβωνιαστικιές του δαιμόνιου Κουβανού, προκειμένου να του φέρουν ρούχα και φαγητό. Όμως όταν συναντήθηκαν στα γραφεία τις Υπηρεσίας, δεν άργησε να έλθει η έκρηξη, καθώς δεν γνώριζε η μια την ύπαρξη τις άλλης με αποτέλεσμα να έλθουν στα χέρια, με τους αστυνομικούς να τρέχουν αλλόφρονες να χωρίσουν τις τρεις γυναίκες που είχαν πιαστεί μαλλί με μαλλί.


Πηγή:   newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας