Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κοζάνη: Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας με θύμα 52χρονο

Οι δράστες έκλεψαν από το θύμα 600 ευρώ, τον σκότωσαν και στη συνέχεια τον έθαψαν.
 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνίασαν σήμερα το απόγευμα, την ανθρωποκτονία σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιουνίου 2014 στην περιοχή της Κοζάνης.
Έχουν ήδη συλληφθεί δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, 26 και 51 χρονών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και ληστεία από κοινού.
 Αναλυτικότερα, στις 9 Ιουνίου δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας από συγγενικό πρόσωπο του 52χρονου, η εξαφάνισή του. Κατά την πορεία της έρευνας προσήχθη προχθές ο 26χρονος αλλοδαπός και κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, ομολόγησε την ανθρωποκτονία. Ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι από κοινού με τον 51χρονο ομοεθνή του παρέσυραν το θύμα κοντά σε φάρμα εκτροφής γουνοφόρων ζώων σε αγροτική περιοχή του Καλονερίου Κοζάνης με πρόσχημα την προσφορά εργασίας και εκεί τον τραυμάτισαν θανάσιμα χτυπώντας τον στο κεφάλι με μεταλλικό εργαλείο και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Έπειτα, τον έθαψαν.
 Ο 26χρονος υπέδειξε το σημείο που ήταν θαμμένο το πτώμα και αμέσως πραγματοποιήθηκε εκταφή του πτώματος, με την παρουσία Ιατροδικαστή. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας