Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΚΚΕ Κοζάνης: καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να αντισταθούν την Πέμπτη 4/10/2012

Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ αποφασισμένη να εξοντώσει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για να σώσει τα κέρδη του κεφαλαίου προχώρησε στην κατάθεση του προσχέδιου του προϋπολογισμού για το έτος 2013.

Ο προϋπολογισμός αυτός θα βάλει ταφόπλακα στα δικαιώματα του λαού μέσα από την εξοντωτική φορολογία, μείωση των δαπανών για Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια κ.α. Ο προϋπολογισμός αυτός εντάσσεται στις συμφωνίες με την τρόικα που στόχο έχουν να υπερασπίσουν την κερδοφορία του κεφαλαίου και των δανειστών.
Καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα  να αντισταθούν στην εξόντωση τους οργανώνοντας την πάλη τους σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονία δίνοντας απάντηση με νέα πανεργατική απεργία.
Στα πλαίσια αυτά καλούμε , την εργατική τάξη , τους αυταπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες , τις γυναίκες και τους νέους να δώσουν μαχητική απάντηση με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΚΚΕ στις Κεντρικές Πλατείες Κοζάνης και Πτολεμαΐδας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ   την μέρα που συζητιέται στη Βουλή η πρόταση νόμου του Κόμματος για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.  

Κοζάνη 1/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας