Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπημένες xmas deco ιδέες

Η πιο απολαυστική γιορτή του χρόνου γίνεται έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού. Πάρτε μερικές ιδέες! 

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός μου αρέσει ειδικά όταν έχει προσωπικό και DIY χαρακτήρα. Για να αποκτήσει το σπίτι ζεστασιά και για να καλωσορίσω και τον ‘Αγιο Βασίλη όπως του αξίζει, χρησιμοποιώ στολίδια που ήδη έχω αλλά και ότι καινούργιο καταφθάνει από κατασκευές και σχολικές χειροτεχνίες οι οποίες λαμβάνουν περίοπτη θέση. Εάν έχετε μικρά παιδιά επιβραβεύεστε τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες τοποθετώντας τις σε περίοπτη θέση στο τζάκι ή στο δέντρο.
Αυτά που φτιάχνουν τα παιδικά χεράκια έχουν μια ιδιαίτερη αξία και είναι πιο όμορφα ακόμα και από τα πιο ακριβά στολίδια! Χρησιμοποιήστε τα.
  • Εάν έχετε κάρτες, στολίδια ή κομμάτια από Χριστουγεννιάτικο περιτυλίγμα εκμεταλλευτείτε τα φτιάχνοντας ένα όμορφο κολάζ τοίχου.
  •  Οι παλιές παράταιρες μπάλες που δεν ταιριάζουν με το δέντρο μπορούν όλες μαζί με κορδέλα να γίνουν ένα χαριτωμένο ματσάκι που μπορείτε να κρεμάσετε από ψηλά.

  • Α, και μια ωραία ιδέα για το count down των Χριστουγέννων, με τη γενειάδα του Άγιου Βασίλη χωρισμένη σε ημέρες. Τώρα που οι γιορτές είναι πιο κοντά τα κομμάτια που θα φτιάξετε πρέπει να είναι μικρότερα. Πίσω από κάθε κομμάτι μπορεί να είναι γραμμένη μια ευχή!
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας