Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνας ο νικητής του ιταλικού Masterchef

Ο 37χρονος Σπύρος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μένει εδώ και 14 χρόνια στη Μοντένα της Ιταλίας. Πριν παραιτηθεί για να λάβει μέρος στο πρώτο ιταλικό Masterchef ήταν ιδιωτικός υπάλληλος. Δηλώνει άνεργος, αλλά με τα 100.000 ευρώ στο χέρι και την επικείμενη έκδοση ενός βιβλίου μαγειρικής, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης...



Με το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Σπύρος δεν δυσκολεύτηκε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ιταλικό τηλεοπτικό κοινό, ενώ και facebook είναι γεμάτο από μηνύματα από fans.
Μεγάλο του προσόν το ότι ξέρει ν’ ακούει και να μαθαίνει. Αγαπάει το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ μαγειρική έμαθε... εξ ανάγκης, καθώς η μητέρα του έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς.

Στο ερώτημα «μουσακάς ή τορτελίνια» απαντάει τορτελίνια χωρίς να το πολυ-σκεφτεί. Όσο για το ψυγείο του, δεν λείπουν ποτέ τα λεμόνια! Αισθάνεται Ιταλός αφού ζει 14 χρόνια σε μια πόλη όπου ωρίμασε και γεύτηκε τη ζωή και πήρε ιταλική υπηκοότητα. Για την Ελλάδα μάλλον αισθάνεται πικρία, καθώς σπανίζουν οι αναφορές του για οτιδήποτε ελληνικό. Ωστόσο το μεγάλο του όνειρο είναι να αποκτήσει κάποτε ένα εστιατόριο στην αγαπημένη του Ύδρα.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, ο Σπύρος άφησε την Ελλάδα για τη μεγάλη του αγάπη, τον Μάρκο, τον οποίο γνώρισε όταν ο Ιταλός είχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα – κι από τότε συζούν στην Ιταλία. Ο νικητής του ιταλικού Masterchef δεν κρύβει την ομοφυλοφιλία του, άλλα δεν αφήνει και κανένα να εισβάλλει στην προσωπική του ζωή...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας