Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη από φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών-τσαγιών-ροφημάτων Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑEBE.


Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 από τους φοιτητές και τους καθηγητές του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στις εγκαταστάσεις της μονάδας επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών-τσαγιών-ροφημάτων Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑEBE.


Οι δώδεκα φοιτητές και οι δύο συνοδοί καθηγητές τους ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής της εταιρείας, η οποία είναι πιστοποιημένη κατά πρότυπο των τροφίμων ISO 22000:2005 και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Ελληνικά προϊόντα που συσκευάζει και προωθεί η εταιρεία, όπως είναι το τσάι βουνού, η ελληνική ρίγανη και ο νέος κωδικός μείγμα σαλέπι κλασσικό και μείγμα σαλέπι με saffron.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής και να ενημερωθούν από τους υπευθύνους για τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία, με στόχο την παροχή προϊόντων που πληρούν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και είναι άκρως ανταγωνιστικά.
Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με στόχο τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία.

Με εκτίμηση





Μπαγκατζούνης Αθανάσιος
      (Tμήμα πωλήσεων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας