Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το ΚΚΕ, η Βόρεια Κορέα και ο Στάλιν…

του Παναγιώτη Πλιάτσιου, kozanimedia.gr
Είχα την απορία εδώ και χρόνια. Σε πολλές εκπομπές του Top Channel, με τους φίλους του ΚΚΕ έκανα τη σχετική ερώτηση, αλλά είτε δεν έπαιρνα απάντηση, είτε, σπάνια, μερικοί μου έλεγαν «Ναι, στην Κούβα»! Ποιό ήταν, όμως, το ερώτημα; «Πείτε μας σήμερα, μια χώρα στον κόσμο, την οποία έχει ως πρότυπο το ΚΚΕ, για να κάνει έτσι και την Ελλάδα»! Τελικά, χθες, ομολογώ πως βρήκα την απάντηση! Το ΚΚΕ θέλει να κάνει την Ελλάδα…Βόρειο Κορέα!!!
Ή, έστω, να μοιάζει περισσότερο στη Βόρειο Κορέα και την κομμουνιστική της δικτατορία, της φαύλης οικογενειοκρατίας και της αυταρχικότητας! Διαβάστε, λοιπόν, το συλλυπητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε το ΚΚΕ στο…αδελφό κόμμα της Βορείου Κορέας, με αφορμή το θάνατο του «λαοπρόβλητου» ηγέτη της Κιμ Γιογκ Ιλ:

«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού»!!!!!!!
Με το θάνατό του, λοιπόν, ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας (εκλογές είπατε;;;) προσέφερε μια ανεκτίμητη υπηρεσία και στον τόπο μας: Έδειξε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ποια είναι η…κοσμοθεωρία του εν Ελλάδι Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά και ποια η αληθινή του σχέση με τη δημοκρατία!
Αλλά, όταν το ΚΚΕ υμνεί τις θηριωδίες του «πατερούλη» Στάλιν, τότε οι τιμές στον Κιμ Ιλ Σουγκ φαντάζουν με πταίσμα…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι πρεπει να γινει εισβολη απο τις ΗΠΑ αν καταλαβα καλα στη Β. Κορεα. Μηπως ηρθε η ωρα να καταλαβεις πως οι κουβανοι, οι κορεατες, στη βενεζουελα θελουν αυτο το συστημα? Μηπως ειδες ερευνα στους ουγγρους, τους ρουμανους κλπ ποτε ηταν καλυτερα, τοτε η τωρα? Σε πληροφορω πως λενε ΤΟΤΕ (παροτι τα καθεστωτα τους δεν ηταν σοσιαλιστικα αλλα δικτατορικα). Όσο για το παραμυθι... "η ελλαδα θα γινει β.κορεα" ειδικα οταν μετα απο τοσα χρονια τρωμε την ΠΑΡΑΜΥΘΑ για την κακη β. κορεα και την καλη ταχα πλουσια ν. κορεα απο τα ελ. μμε ξεχαστε το. Πειτε καλυτερα η υποδουλωμενη ελλαδα στους αμερικανους που τοσο θαυμαζεις τι ειναι και τι θα ειναι σε λιγα χρονια.. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΑΙΒΑΝ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΚΛΠ... ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ..........

Ανώνυμος είπε...

Μπορεις να πας να προσκυνησεις και τη σορο του Κιμ ε....προλαβαινεις.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

H βλακεία είναι ανίκητη...
Για αυτούς που ψηφίζουν αυτο το ΚΚΕ μιλάω. Για το ίδιο το ΚΚΕ κανένα πρόβλημα. Πουλάνε την ιδεολογική πραμάτεια τους σε θύματα. Ναι για αυτούς που απολύουν τους εργαζομένους τους στην Τυποεκδοτική μιλάω και μετά καταγγέλουν όλους τους αλλους. Για αυτούς που στέλνουν τα παιδιά τους στο Κολέγιο Αθηνών και υβρίζουν κάθετι ιδιωτικό, για όλους τους άλλους πάλι. Γι' αυτούς που δίνουν συλλυπητήρια για έναν μακελάρη του λαού του και φτύνουν (μεταφορικά) στον τάφο ενός άλλου (βλ. δήλωση για το θάνατο Χάβελ) που πάλεψε με ότι δυνάμεις είχε για την ελευθερία του λαού του.
κτλ

Αδυνατώ να κατανοήσω την ανίκητη βλακεία όσων πραγματικά πιστεύουν ότι αυτο το ΚΚΕ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μαγαζί υποκριτών

Κατάντια για την αριστερά

Ένας αριστερός

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ασχοληθειτε με την καταντια του κκε (εντελως τυχαια μιας και θα ξεπερασει το πασοκ στις δημοσκοπισεις) και δοξαστε τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ πολιτικους που ψηφιζετε. Ο κομμουνισμος σας πειραξε δεν κοιτατε το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που ζειτε. Ας παμε εμεις οι βλακες που δεν ξερουμε το συμφερον μας να ψηφισουμε κκ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΠ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ να φαν και οι ιδιοι οι ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ κανα ξεροκομματο..

Gekoudi είπε...

Η Κορέα είναι μία. Η μισή είναι υπό την κατοχή των Αμερικανών. Η άλλη μισή είναι ελεύθερη. Το πολιτικοοικονομικό σύστημά της είναι κάτι που δεν σ αρέσει. Θα μπορούσε να είναι ελεύθερη ολόκληρη η Κορέα χωρίς τους ιμπεριαλιστές και όντας χωρίς κίνδυνο επέμβασης να έχει και καλύτερο βιωτικό επίπεδο ο λαός της και περισσότερη ευημερία πάντως εσύ ξεχνάς πως οι δικοί μας έστειλαν στρατό στον πόλεμο της Κορέας και ξεχνάς πως της δικής σου Κορέας ο Μπαν Γκι-Μουν δεν έστειλε το στρατό του ΟΗΕ να διώξει το στρατό κατοχής της Κύπρου μας.

Το Προφίλ μας