Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές από το ΔΣ της "Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού"

Το Δ.Σ. της "Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού" σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το
2012.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φτωχή κοινωνία των Βελβεντινών. Μόνο έναν σύλλογο έχουν.

ai-vreS είπε...

Ευχές έστειλαν οι άνθρωποι. Χριστούγεννα έργονται. Φτάνει με την κριτική.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

aivresS στο λεπτό να υπερασπιστής την ΜΚΟ!

Στα χέρια σου μήπως έπεσε η εφημερίδα του ΜΟΒ;

Oπου στα νέα της ΜΚΟ σελίδα 9 υπάρχει το άρθρο (όπως είναι γραμμένο στην εφημερίδα του Μ.Ο.Β.!).

ΚΛΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
Ενα πρωινό στις αρχές Νοεμβρίου διμελές συνεργείο από τον Καλλικρατικό Δήμο κούρεψε τους θάμνους στο πάρκο της Φουσκίνας. Προφανώς οι άνθρωποι επέδειξαν μεγαλύτερο ζήλο από τους ίδιους τους πολιτικούς της εποχής και νόμισαν ότι κουρεύουν κάποιο δημόσιο χρέος. Κλάδεψαν λοιπόν με "μίσος" κάθε κλαδί και βλαστάρι και άφησαν μόνο τα ξύλα των κορμών. Αποτέλεσμα; Ενα ασύλληπτης κακογουστιάς θέαμα στο πάρκο. Η φωτογραφία τα λέει όλα.
Την επόμενη φορά αφήστε να τα κουρέψουμε μόνοι μας, κύριοι των Σερβίων.

Θα ήθελα σε παρακαλώ να το σχολιάσεις. Μια και βλέπεις η εφημερίδα κυκλοφόρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα (όπου λες και είναι σωστό να στέλνουμαι ευχές).

Επίσης άλλο όμορφο σχόλιο! συναντάμε στην σελίδα 22.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Κατερίνα, Θωμαή..(ακολουθούν καμιά εικοσαριά ονόματα),
μπράβο σας!
Γέμισε το Βελβεντό μαθηματικούς...Δε θα ξαναχρειαστείτε άλλους ξένους..
Μπράβο παιδιά!
Δημήτρης Βλασσόπουλος.

aivreS δυστυχώς βλέπω για σένα ότι τέτοια φαινόμενα περνάν απαρατήρητα. Παρεμβάσεις μόνο σε κάτι σχόλια όπως το παραπάνω.

Ο ρατσισμός και το μίσος που βγαίνουν μέσα από την ΜΚΟ εδώ και δύο χρόνια μόνιμα άνευ σχολίων από εσένα ;
Δηλαδή θα δεχθούμε ότι δύο εργαζόμενοι μετά μάλλον από εντολές (από τα κακά Σέρβια) κλάδεψαν με μίσος τους θάμνους του Βελβεντού!
Η κατηφόρα θέλω να πιστεύω ότι κάπου σταματάει !

ai-vreS είπε...

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κοινωνίας του Βελβεντού είναι γνωστά και από ότι απέδειξε ο χρόνος δεν αλλάζουν. Όταν θα υπάρξει ανάγκη σχολιασμού από μέρους μας θα γίνει κι αυτό.

Πραγματικά τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν είναι δείγματα καλής γειτνίασης και προφανώς ούτε μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο ζήλος κάποιων να αποδείξουν ότι η δημοτική αρχή των Σερβίων υστερεί ή ότι δεν κάνει τη δουλειά της οδηγεί στη γελοία και υπερβολική σύγκριση του κλαδέματος των δέντρων με το δημόσιο χρέος καθώς και στην περιχαράκωση της εκπαίδευσης των παιδιών από ντόπιους εκπαιδευτικούς- ενισχύοντας το πνεύμα αυτονομίας.

Δηλαδή ή τα δέντρα δεν κλαδεύονται καθόλου, ή κλαδεύονται λάθος. Και οι μαθηματικοί είναι ή δικοί μας ή ξένοι (όχι καλοί και κακοί ας πούμε...)

Τι να σχολιάσουμε; Τα κείμενα είναι αυταπόδεικτα...

Σήμερα όμως, Δευτέρα, στην αγορά είδαμε πολλούς κατοίκους του Βελβεντού να ψωνίζουν και εχθές στην πλατεία εντοπίσαμε κατοίκους του Βελβεντού να διασκεδάζουν. Αυτό αρκεί προς το παρών.

Συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, απλά σαν Σερβιώτης δε δέχομαι τους χαρακτηρισμούς από μία ΜΚΟ που εκπροσωπεί τόσους ανθρώπους (έτσι βολεύει να λέει).

ai-vreS είπε...

Φίλε μας, έτσι είναι, αν έτσι νομίζει και η ΜΚΟ και ο οποιοσδήποτε... έκαστος εφ ω ετάχθη...

Το Προφίλ μας