Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Κόντρα» για τη δωρεά του κολυμβητηρίου Βελβεντού-Πού δόθηκαν τα χρήματα–Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο θέμα του «Πρωινού Λόγου»!

www.prlogos.gr-Toυ Παναγιώτη Πλιάτσιου
Το επίμαχο θέμα της δωρεάς των 150.000 ευρώ για την κατασκευή του κολυμβητηρίου του Βελβεντού και της αξιοποίησης ή χρήσης των συγκεκριμένων χρημάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης, το βράδυ της  Δευτέρας, του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού.
Όπως αποκαλύπτει ο «Πρωινός Λόγος» πρόκειται για ένα ζήτημα που συζητείται εδώ και μήνες στο παρασκήνιο και όχι μόνο της περιοχής, με τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο να φέρονται αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν τη «θολή», είναι αλήθεια, κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, ο πρώην δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, ο οποίος ήταν «παρών» στη συνεδρίαση και έλαβε το λόγο, παρουσίασε τη θέση της ΜΚΟ και του πρώην Δήμου.Σύμφωνα με την επιστολή της δωρήτριας για το κολυμβητήριο στο Βελβεντό, θα 150.000 ευρώ θα έπρεπε να διατεθούν μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό. Η επιστολή έχει ως εξής (http://ai-vres.blogspot.com/2010/08/blog-post_3814.html):
“Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
ΘΕΜΑ: «Δωρεά ποσού στο Δήμο Βελβεντού»
Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Με την παρούσα μου επιστολή σας γνωρίζω ότι προσφέρω ως δωρεά στο Δήμο σας το ποσό των τετρακοσίων ενενήντα εννιά χιλιάδων ευρώ (499.000,00 €) στην μνήμη της επιστήθιας φίλης μου Πολυξένης Α. Ζαχαριάδου έχοντας υπόψη την μεγάλη αγάπη που έτρεφε για το Βελβεντό, που ήταν και γενέτειρά της.
Το παραπάνω ποσό παρακαλώ να κατατεθεί σε ξεχωριστό λογαριασμό του δήμου σας, ανεξάρτητο των άλλων καταθέσεών σας και να διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Κολυμβητηρίου Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού». Με το έργο αυτό θεωρώ ότι η γενέτειρα της φίλης μου αποκτά έναν οργανωμένο υγρό στίβο, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί από τους πολίτες του Βελβεντού και κυρίως από τη νεολαία. Ειδικά για τη νέα γενιά θα αποτελέσει   σημαντική υποδομή για ενασχόληση με τον αθλητισμό, κρατώντας την μακριά από τις σύγχρονες μάστιγες που την αποπροσανατολίζουν από το δημιουργική πορεία στη ζωή της.
Επειδή το Κολυμβητήριο θα εντάσσεται ως υποδομή στο ήδη οργανωμένο αθλητικό σας κέντρο εκτιμώ ότι στο μέλλον θα εξυπηρετηθούν πολλές και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις για το Βελβεντό αλλά και ολόκληρη την περιοχή.
Εφόσον εσείς και το Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνείτε θα ήθελα να ονομαστεί ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ στη μνήμη όλης της οικογένειας του αείμνηστου Προέδρου Αντωνίου Ζαχαριάδη και πατρός της φίλης μου Πολυξένης.
Μετά από αυτά παρακαλώ να μου κοινοποιήσετε την πράξη αποδοχής της δωρεάς μου από το Δήμο σας και να μου επιδώσετε απλό φωτοαντίγραφο του ειδικού λογαριασμού που θα κατατεθεί το ποσόν της δωρεάς μου.
Άννα Θεοφυλάκτου
συντ. Οφθαλμίατρος
Σοφοκλέους 4,   546 33 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»


Ωστόσο, όπως φαίνεται και γίνεται αποδεκτό από όλες τις πλευρές, τμήμα του εν λόγω ποσού κατευθύνθηκε σε άλλες δράσεις και πληρωμές του πρώην Δήμου Βελβεντού, κάτι που θεωρείται παράνομο, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει και ανέφερε ο δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο τελευταίος, πάντως, σημείωσε πως δεν πρόκειται περί κατάχρησης, αλλά για μια πράξη που δεν ήταν ορθή, με βάση και τη ρητή επιταγή της ίδιας της δωρήτριας…
Από την πλευρά του, ο Μανώλης Στεργίου, σε επικοινωνία του με τον «Π.Λ.», δέχεται πως μέρος της δωρεάς πήγε για πληρωμές άλλων δράσεων, όπως «δαπάνες του Δήμου, αφού δεν μας είχε έρθει η ΣΑΤΑ και οι ΚΑΠ. Άλλωστε τότε και το Υπουργείο μας προέτρεπε να πάρουμε δάνεια για να πληρώσουμε μισθούς υπαλλήλων στα ΚΕΠ, φόρους ζύθου και άλλα..Τίποτε από αυτά τα κονδύλια δεν ήρθε, αλλά εμείς τα αντιμετωπίσαμε. Πήραμε, λοιπόν, ομόφωνη απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, ότι δανειζόμαστε αυτά τα χρήματα τότε, για να καλύψουμε δαπάνες από ΣΑΤΑ και ΚΑΠ που δεν είχαν έρθει, ώστε να μην πάρουμε δάνειο. Και στο Δημοτικό Συμβούλιο προχθές ειπώθηκε πως δεν έγινε καμία απολύτως κατάχρηση. Αλλά το ποσό πήγε μόνο, μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για πληρωμές δαπανών».
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως κομβικής σημασίας θέμα είναι και η εκπόνηση μελετών, ύψους περίπου 70.000 ευρώ, από τον πρώην Δήμο Βελβεντού, για την κατασκευή του κολυμβητηρίου, οι οποίες μελέτες, προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί από κανέναν στη δημοσιότητα. Ούτε από τη δημοτική αρχή Σερβίων-Βελβεντού, αλλά ούτε και από την πλευρά του Βελβεντού, ώστε να διαπιστωθεί η ύπαρξη και το κόστος τους. Το όλο θέμα, πάντως, αναμένεται να έχει και συνέχεια τις επόμενες εβδομάδες…
Παναγιώτης Πλιάτσιος

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως συνηθως γινεται τα χρηματα των δωρεων η ενα μεγαλο κομματι απο αυτα καλυπτουν αλλες αναγκες των δημων και οχι αυτες για τις οποιες ο δωρητης εχει κανει την δωρεα. Οποτε μην σας φαινεται καθολου παραξενο το θεμα του Βελβεντου, αν ποτε γινει ερευνα γενικα για το θεμα αυτο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ξέρω απο τον φίλο Π.Π. το επίκεντρο του ενδιαφέροντος απο αυτή την συνεδρίαση του Δημ.Συμβ.έπρεπε να είναι η απόφαση του Δήμου Βελβεντού που ήταν και ομόφωνη η έπρεπε να είναι κάτι άλλο .

Ανώνυμος είπε...

Ομοφωνη ή όχι, δεν έχει σημασια. Τυπικα ειναι παρατυπη, το λιγότερο. Ίσως και παράνομη. Το ιδιο λενε και αυτοδιοικητικοι παλιοι της Κοζανης για το θεμα.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Βρε αν δεν ήταν παράνομη δεν θα την έστελνε στην περιφέρεια;Ποιον κοroιδεύουν οι κύριοι της ΜΚΟ;H κουτάλα η κουτάλα ήταν πολύ μεγάλη.Το θέμα είναι τι κάνει η παλιά αντιπολίτευση και δεν έχει πάει ακόμη στον εισαγγελέα με το σκεπτικό ότι την παραπλάνησε η τότε δημοτική αρχή.Αυτό βέβαια θα μπορούσε να το κάνει και ο Κωνσταντόπουλος αλλά δεν το βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Για να ξεβρωμίσει ο τόπος μας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή.Οποιος λοιπόν έχει ...δια ας πάει την υπόθεση στον εισαγγελέα και εκεί θα πει ο Στεργίου ότι είναι να πει.Πως θα καλυψει ο Δήμαρχος τα κλεμένα;Γιατί είτε με τον ένα τρόπο το δεις είτε με τον άλλον τα κλεμένα είναι κλεμένα ΠΠ.Πόσες φορές μέσα από σχόλια προκλήθηκες κύριε ΠΠ να ψάξεις το θέμα.Μη κάνεις λοιπόν ότι δεν ηξέρες.Αλλά δεν μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες.Για όποιον βλάκα δεν κατάλαβε ο παλιός δήμος Βελβεντού είναι πλέον παρελθόν.Τα περί αγώνων κ.τ.λ. είναι πλέον για κλάματα.Κρίμα για την νεολαία και μόνο για αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π.
Φυσικά είναι παράτυπη και εν γνώσει τους την πείραν όλοι μαζί και πολύ καλά έκαναν αφού τα χρήματα θα είχαν και θα έχουν χρήση έτσι ΄όπως πάει ποιός ξέρει πότε και ο όρος ήταν να τα δανιστούν και να μπούν απ΄ευθείας αποτην ΣΑΤΑ.
Και φυσικά τα παραστατικά που πήγαν τα χρήματα υπάρχουν όλα.
Η ερώτησή μου όμως ήταν άλλη και καλά κάνεις και δεν τσιμπάς.
Μ΄αυτό πρέπει να ασχολείστε οι Δημοσιογράφοι η με το χρέος που άφησε ο Δήμος Βελβεντού που ήταν μηδενικό προς τρίτους και αυτά που χρωστάει είναι μόνο προς εργολάβους έργων;
και αυτά φυσικά δεν τα χρωστάει ο Δήμος αλλά το κράτος;
Η πρέπει να ασχολειθείταιμε τα χρέη των άλλων Δήμων που συμμετείχαν στο πάρτυ της Ελλαδίτσας μας;
Είμαστε πολύ περήφανοι στο Βελβεντό που και δεν συμμετείχαμε σ΄αυτό το πάρτυ και άλλο τόσο για τη χρηστή διοίκηση που είχαν τα Συμβούλιά μας εδώ και χρόνια. Αλλά εσείς ασχολείστε με παρονυχίδες .
Τυχαίο;
Δεν κάνεις ερώτηση τους παλιούς αυτοδιοικητικούς της Κοζάνης για τα χρέη του Δήμου Κοζάνης η μήπως θίγονται και οι ίδιοι;
Για πές μας λοιπόν Π.Π.με τι πρέπεινα ασχολείστε ;
΄Μου θυμίζεται τους κυβερνώντες εδώ και χρόνια...
Με ποιούς ασχολούνται;
Με τον Ελληνικό λαό. Αυτός φταίει για όλα. Αυτός θα τα πληρώσει.
Γιάυτούς που τα πειραν χοντρά . ΣΙΩΠΗ
Δεν ασχολείται κανένας...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μια ΕΡΏΤΗΣΗ.
Που κρίβεται εκείνος ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ Δημοσιογραφάρας ΚΟΥΤΑΒΑΣ, ΚΙΧ για το θέμα.
ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ για τις άλλες ΜΚΟ, εδώ κατάπιε την γλώσσα του

Ανώνυμος είπε...

1. Για το θεμα ηξερα και ειχα ρωτησει και Στεργιου και Κωνσταντοπουλο εδω και καιρο. Και οι δυο το ξερουν. Από το Δημο ελεγαν πως περιμενουν να δουν ολα τα στοιχεια. Εγω στοιχεια ειχα αλλα οχι αξιοπιστα και μαλλον "θολα".

2. Για τον φίλο που ρωτα περι Κοζανης κτλ. Μονο εχουμε ασχοληθει; Το Kozanimedia ηταν το πρωτο site που εβγαλε τα χρεη του Δημου Κοζανης, μετα τον υπολογισμο τους. Αλλα, δεν καταλαβαινω. Αυτη δεν ειναι λογικη...Ειναι σαν το ανεκδοτο "Ναι, αλλα και αυτοι βασανιζαν τους μαυρους"...

3. Με την ευκαιρια. Χρονια Πολλα στο Ai Vres μεσα απο το οποιο εμαθα πολλα και για τα Σερβια και για το Βελβεντο και οχι μονο...

Π.Π.


Υ.Γ. Αν ηθελα να "παταω" σε δυο βαρκες θα ηταν καλυτερο να μην ασχοληθω και να τα εχω καλα με ολους. Προτιμησα να ασχοληθω, εστω και αν θυμωσουν φιλοι. Καληνυχτα σας...

ai-vreS είπε...

Ευχαριστούμε ΠΠ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΓΓΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, Ο ΦΕΦΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 350.000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 1.000.000 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ.
1. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
2. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ
3. Ο ΦΕΦΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΑΑΑ!!



O ορκωτος ειπε: ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ την 31-12-2010 οταν παρεδωσε ο ΦΕΦΕΚΑΣ στον Κωνσταντοπουλο ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 893.000 χιλιαδες ευρω.
Αυτα κυριοι χρωστουσε ο φεφεκας που μας ελεγε οτι δεν χρωστουσε πουθενα. μπε μπε μπε μπε μπε προβατα ε προβατα


Τέτοιο "συντροφικό" ξεβράκωμα Μανώλη δεν θα σου το εκαναν ούτε οι πολιτικοί σου αντίπαλοι, ή μήπως είναι;
Μας αφησες με χρέος 893.000€ αλλα εσύ και η παρέα σου τα τσεπώσατε αρον-αρον...ΜΠΡΑΒΟ!!

Οταν 3.500 δημότες εχουν λογιστικό χρέος 893.000€ οι δημότες της δημοτικής ενότητας Σερβίων ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ πόσο λογιστικό χρέος επρεπε να εχουν;
Για πές μας οικονομολόγε Μανώλη, με την χρηστή διοίκηση, σε τι διαφέραμε ως προς το χρέος που αφησες, απο τα Σέρβια;



BΕΛΒΕΝΤΟ - ΔΥΝΑΤΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
ΜΑΝΩΛΗ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ Ε ΜΑΝΩΛΗ ?

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγράμματοι Βελβεντινοί νομίζεται οι ομόφωνες αποφάσεις ή το 99% σε αυτοσχέδιες εκλογές είναι νόμοι;

Ανώνυμος είπε...

Βρε Βελβεντινοί, εσείς δεν συμμετείχατε στο πάρτυ του Ελληνικού κράτους και ξεχνάτε ότι ο κάθε Βελβεντινός χρωστάει 40000 Ευρώ; Δηλαδή δεν γνωρίζετε ότι μια μέση Βελβεντινή οικογένεια χρωστάει 160000 Ευρώ. Γιατί ασχολείστε μόνο με τα χρέη των Δήμων που δεν είναι πάνω από 1000 για κάθε οικογένεια και δεν κοιτάτε τα δικά σας χρέη ως Έλληνες που είναι 160000 Ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΠ γιατί δεν ρώτησες τον φίλο σου τον πρόεδρο για τα 150.000;Oύτε και αυτός ήξερε;Ρε όλοι την πάπια κάνετε όταν κάτι που βγαίνει στην επιφάνεια δεν σας βολεύει.Πριν από ένα μήνα δεν έγραφες σε σχόλια στο ai-vres τι είναι αυτά τα 150.000 χιλιάρικα;Tώρα μας λες ότι ήξερες.Γιατί δεν ρωτάς πόσα από αυτά τα 150000 πήρε ο ίδιος ο Στεργίου.Σε ένα διπλανό blog γράφουν για 84.000 ευρώ.Τον ρώτησες τον Στεργίου;Γιατί ο Κωνσταντόπουλος ή ο φίλος σου ο πρόεδρος δεν τα είπαν για να τα μάθει και ο κόσμος;

Ανώνυμος είπε...

Eχει ενα ενδιαφερον παντως πως κανεις επιθεση (τι να σχολιασω) σε καποιον που, τελοσπαντων, έβγαλε το θεμα....ελεος δηλαδη...δεν ασχοληθηκε κανεις αλλος...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

να πούμε και καμιά αλήθεια ρε παιδιά.
Από τις 900.000 "χρέος" του Δήμου Βελβεντού, τουλάχιστον οι 800.000 -το ξέρει πολύ καλά ο κ. Κωνσταντόπουλος αλλά σκόπιμα δεν το εξειδικεύειόταν σ΄αυτό αναφέρεται - αφορούν συνεχιζόμενα ή εκτελεσθέντα έργα στον πρώην Δήμο Βελβεντού, τα οποία είχαν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα του κράτους ή του Τοπικού Πόρου. Και μάλιστα, εξ αυτών, τουλάχιστον τα μισά χρήματα έχουν έλθει μέσα στο 2011 στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού και εξοφλούνται οι ανάδοχοι (και φυσικά στον απολογισμό του 2011 θα καταδειχτούν). Και τα υπόλοιπα (κυρίως από το "ΘΗΣΕΑ") πρόκειται να έλθουν σύντομα. Οπότε τα περί χρεών του πρώην Δήμου Βελβεντού είναι αστειότητες. Το περίεργο είναι - όπως ειπώθηκε και συζητήθηκε δυστυχώς ελάχιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο - ότι τα χρέη προς προμηθευτές, κυρίως της αγοράς των Σερβίων, του πρώην Δήμου Σερβίων, ξεπερνούν τα 2.000.000, ενώ οι αγωγές από προμηθευτές και εργολάβους πάμπολλες, τόσες που σχεδόν έχουν "χάσει τη μπάλα". Και αυτά ο Δήμαρχος στις συνεντεύξεις του αυτές τις μέρες σχεδόν τα προσπερνάει! Υπερτονίζοντας το ζήτημα της δωρεάς στο Βελβεντό, του οποίου όλες τις παραμέτρους προφανώς και πολύ καλά γνωρίζει. Χώρια που στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχώς πίεζε τον Ορκωτό και τον Λογιστή για να εκμαιεύσει ότι ήταν παράνομη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού ( το σχετικό βίντεο της συνεδρίασης αυταπόδεικτο στοιχείο γι΄αυτό). Αλλά διαφαίνεται - σ΄όσους παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τα του Δήμου - μια αγωνιώδης προσπάθεια να μη θιγούν τα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής των Σερβίων και παράλληλα να απαξιωθεί η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Βελβεντού με μισόλογα και χωρίς να παρουσιάζονται ολοκληρωμένα όλες οι πλευρές του προβλήματος. Και για τη δωρεά και πως αυτή περιήλθε στο Δήμο Βελβεντού και ποιά η συμβολή του κ. Στεργίου σ΄αυτή ελάτε μια απ΄αυτές τις μέρες στο Βελβεντό για ουζάκι κ. Πλιάτσιο να το συζητήσουμε. Και να πούμε και τα της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Καθώς και για την αγωνία του να μην αφήσει χρέη προς τρίτους τελειώνοντας τη θητεία του, αλλά και εν αναμονή καταβολής οφειλομένων από την πολιτεία.
Και να συζητήσουμε για το δικαίωμά μας να συνεχίζουμε ένα αγώνα που θεωρούμε ότι η ευόδωσή του θα είναι επωφελής για την κοινωνία του πρώην Δήμου Βελβεντού. Εκτός και αν κάποιος πιστεύει ότι στη χώρα μας ορισμένοι Νόμοιδεν αλλάζουν.
Μ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Μ.Μ. τι ωραία που τα παρουσιάζεις.Υπάρχουν όμως πολλά ΓΙΑΤΙ:
Γιατί πήρε μία ομόφωνη όπως λες απόφαση άκυρη αφού δεν εγκρίθηκε ποτέ από την περιφέρεια;
Γιατί είπε ψέματα στο ΔΣ ότι δεν χρειαζόταν να πάει στην περιφέρεια;Μήπως μάλιστα υπήρχε και δόλος και δεν έστειλε την απόφαση στην περιφέρεια όπως έπρεπε να κάνει;
Γιατί έπρεπε ντε και καλά να πληρώσει τον εαυτό του ο Στεργίου;Θα μπορούσε να περιμένει να τον πληρώσει ο Κωνσταντόπουλος και τώρα να μην υπάρχει θέμα με το κληροδότημα.
Γιατί αφού δεν είχε λεφτά στο ταμείο για πληρώσει τον εαυτό του και τους άλλους αιρετούς έκανε έργα βιτρίνας το τελευταίο διάστημα ( αλλαγή κουφωμάτων στο πνευματικό ,συντριβάνι στην είσοδο της πόλης κ.τ.λ)
Γιατί έκοψε το τιμολόγιο του εργολάβου για το έργο ύδρευσης 27-12-2010 όπως είπε στο ΔΣ;Μήπως ήταν συμφωνία από πριν για να πληρωθεί ο εργολάβος;
Γιατί ο συγκεκριμένος εργολάβος δεν πληρώθηκε μιας και το έργο ήταν έτοιμο από το 2009;
Γιατί το χρέος αυτού του έργου δεν εμφανίζεται το 2009 που τότε ο Δήμος είχε και περίσσευμα;Αχ ξέχασα τότε έπρεπε να δείξουμε ότι ο δήμος δεν χρωστάει πουθενά.
Γιατί παρέλαβε το έργο και δεν το πλήρωσε;
Γιατί ένας εργολάβος που κάνει ένα έργο 220.000 δεν ζητάει τα λεφτά του ενώ έχει τελειώσει την δουλειά του;Μήπως όλο το έργο είναι στον αέρα;

Δυστυχώς ΜΜ τα ΓΙΑΤΙ δεν τελειώνουν

Ανώνυμος είπε...

O M.M. είναι ο Μάκης Μπελιάς ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

σε βλέπω αρκετά ενήμερο. Αυτό είναι πάντα καλό.
Όμως σε μερικά από τα ερωτήματά σου - που είναι και σοβαρά - υπάρχουν πειστικές απαντήσεις, Διαφορετικές όσων εννοείς. Και αυτά Θα χρειαζόταν σελίδες εδώ μέσα για να τα συζητήσουμε. Μπορούμε όμως στο Βελβεντό τούτες τις μέρες. Και εύκολα με βρίσκει κανείς. Αρκεί να θέλει να συζητήσει (face to face) μαζί μου. Κάποια άλλα (ερωτήματά σου) όμως, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Και μάλιστα είναι υποθέσεις αυθαίρετες ή τουλάχιστον παραπληροφόρησης από τα μισόλογα, την άγνοια και τις αλλοιώσεις γεγονότων και στοιχείων της νυν Δημοτικής Αρχής.

Σπανίως παρεμβαίνω στις ηλεκτρονικές σελίδες. Δεν το επιθυμώ να συνδιαλέγομαι μ΄αυτό τον τρόπο με ανθρώπους που με ξέρουν και μπορούν ανά πάσα στιγμή να με βρουν και να συζητήσουμε. Είτε είναι συμπολίτες μου Βελβεντινοί, είτε φίλοι από τα Σέρβια ή άλλες περιοχές. Δεν θα επανέλθω λοιπόν.
Εύχομαι σ΄όλους καλές γιορτές. Με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

2.06π.μ
ΝΑΙ

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Μ.Μ.
Αυτά που μας γράφεις ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, Χρωστούσε δεν Χρωστούσε ο Δήμος σας στα Παπ....
Το ΖΟΥΜΙ να μας πεις, αυτό που αποφεύγετε όλοι σας, από τα χρήματα της ΔΩΡΕΑΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΜ το τι πιστεύει ο καθένας από μας είναι δική του υπόθεση.Γνώμη και κωλοτρυπίδα όλοι έχουμε από μία.Εδώ όμως δεν είναι θέμα γνώμης αλλά γεγονότων.Ρωτάω λοιπόν ξανά:
Γιατί ο Στεργίου είπε ψέματα για την δωρεά στην λαική συνέλευση στο Μετόχι;
Γιατί μιλάει για ομόφωνη απόφαση ενώ αυτή η απόφαση ουσιαστικά δεν υπάρχει;
Γιατί δεν βγαίνει να μας πει αν πήρε λεφτά προσωπικά από τα λεφτά την δωρεάς;
Γιατί έδωσε λεφτά της δωρεάς σε αιρετούς όπως είπε ο Κωνσταντόπουλος 110.000 τα οποία τώρα δεν μπορούν να επιστραφούν;
Γιατί ανάγκασε υπαλλήλους τους δήμου να κάνουν παρόνομες πράξεις και τώρα όλοι αυτοί να κινδυνεύουν;
Γιατί Γιατί Γιατί Γιατί ΜΜ;

Ανώνυμος είπε...

MM αν δεν απαγκιστρωθούμε σαν Βελβεντό από τον άρρωστο με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι θα συνεχίσουμε να απολογούμαστε για αυτόν για πολύ καιρό ακόμη.Νομίζω ότι ήρθε η ώρα μας αδειάσει την γωνία.Οσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο.Είναι ένα μεγάλο βαρίδιο για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Φήμες αναφέρουν ότι κορυφαία στελέχη της ΜΚΟ αύριο θα βγούν στα κάλαντα για να μαζέψουν κάποιο ποσό που θα δώσουν στον Κωνσταντόπουλο για καλύψει μέρος της ζημιάς της δωρεάς.Το σύνθημα στο κουτί θα γράφει ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ; ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΠΕΤΥΧΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΥΧΕ!! ΤΕΛΟΣ!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!
Ν.Ν.

Το Προφίλ μας