Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:00.
Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι:  η έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2010 των πρώην Δήμων Σερβίων, Βελβεντού, Καμβουνίων και Κοινότητας Λιβαδερού.





Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί απευθείας στο blog μας


 

καθώς και στον σύνδεσμο 


http://www.dservionvelventou.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=146

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνω πως θα τεθούν χοντρά ερωτήματα σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων- Βελβεντού, με τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο να αποφασίζει να περνά στην αντεπίθεση σε πολλά μέτωπα. Το μενού περιλαμβάνει ΔΕΤΟΥΠΑΣ και τη λογιστική της λειτουργία τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αναμένεται να ανοίξει και πάλι η ιστορία με την περίφημη δωρεά που είχε γίνει στον πρώην Δήμο Βελβεντού για την κατασκευή του κολυμβητηρίου. Μαθαίνω πως στη σημερινή συνεδρίαση θα γίνει αναφορά για απόφαση του πρώην Δήμου Βελβεντού που αφορά μέρος αυτών των χρημάτων και προβλέπω νέο γύρο ανακοινώσεων μεταξύ Δημοτικής Αρχής και ΜΚΟ Βελβεντού. Έτσι, για το καλό της χρονιάς που φεύγει.

Ανώνυμος είπε...

ARXISAN TA ORGANA STO BELBENTO

Ανώνυμος είπε...

EINAI APOLOGHTIKOS O STERGIOY. TORA BGAINOYN OLA STHN FORA.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΧΑΙΝΤΕ ΡΕ ΧΑΙΝΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε! Αλήθεια; Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι μπούρδες λέει πάλι ο Φεφέκας;

ένας Βελβεντινός είπε...

Πόσο μ' αρέσει να βλέπω τον Στεργίου όρθιο στο ένα πόδι να απολογείται για τις θητείες του. Το ύφος του τα είπε ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ASE RE MAKRIGIANNI PAS NA DIKEOLOGISEIS TA ADIKEOLOGITA. POSA SOU 'DOSE O KOKOS GIA NA TA PEIS?

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ακόμη έξω είναι; Τι θέλει και μιλάει;

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι όλοι οι Δήμαρχοι να απολογούνταν όπως ο Στεργίου για μηδενικό χρέος και χρηστή διαχείρηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ
ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΣ ΤΩΝ ΣΑΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ2010 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΟΚΟΛΙΟΥ.ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2011 .ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ2003 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ 2010ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΝΩ ΤΟ ΙΚΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ2011.ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΟΥΤΕ ΔΩΡΟ.ΤΟ 2011' ΘΑ ΦΑΝΕΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ.Α.Π

Ανώνυμος είπε...

12.41 SIGA SIGA BGAINOYN OLA STIN FORA. POLI BIAZESE GIA MIDENIKA XREI.

βελβεντινος είπε...

@9.43
Αυτα ειδες εσυ κ. της "μπούκλας" και των ντουβαριών;

Ανώνυμος είπε...

deka fores tou ta kanane liana tou konstantopoulou o orkotos kai o k. Steriopoulos alla aftos pouuu na katalavei. Fantazese k Eleftheriou na ton eixes mathiti stin taksi sou ti thya travouses na tou valeis ti fysiki mesa sto tservelo tou? ma TOSO mpoudalas.....

βελβεντινος είπε...

ΦΑΡΜΑΚΙ ΕΣΤΑΖΕ Ο Κ. ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ! ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ...ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ (ΛΕΒΕΝΤΗ) ΜΠΑΚΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI LIGA SAS EIPE!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το ΟΛΑ αντέγραψα:


Ανώνυμος είπε...

Ελα τσιτσιωκα γραφε! αντε και συ μαρια.. βρε δε σας παντρεβουμε!!!θα ειστε ενα τοσο ταιριαστο ζευγαρι!
19 Δεκεμβρίου 2011 3:38 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΑΜΗΝ. ΚΑΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ Η ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ;;;;
19 Δεκεμβρίου 2011 3:41 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΙΣ, ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΕΜ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΜ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΕΜ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ!!!!!!!!

ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ?

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...ΤΟ ΠΡΩΪ!
19 Δεκεμβρίου 2011 4:09 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου άρεσε εκείνο το ομόφωνο του ΔΣ Βελβεντού που τελικά δεν στάλθηκε ποτέ στην περιφέρεια γιατί δεν χρειαζόταν....Γιατί η αντιπολίτευση δεν κάνει μήνυση στον Στεργίου ότι την παρέσυρε σε απόφαση που δεν μπορούσε να πάρει;Μου μυρίζει εισαγγελέας....
19 Δεκεμβρίου 2011 4:15 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 110.000 ευρώ σε αιρετούς από τις 150.000 της δωρεάς;Kαι αν η κυρία ψάξει να βρει που είναι τα 500.000 ευρώ τι θα πει ο Κωνσταντόπουλος;Aτύχημα δεν πήρανε την ΣΑΤΑ....Πάντως κάποιοι τα μπαμπάκωσαν....Τελικά τώρα φαίνονται γιατί βγήκαν με κεριά οι επαναστάτες....Δεν τους έφταναν να κάψουν ευράααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
19 Δεκεμβρίου 2011 4:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ !!!!ΕΞΥΠΝΟΣ!!! ΕΚΑΝΕ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ?
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΜΒΑΚΩΣΕ....
ΑΓΑΠΟΥΛΑ....ΝΕΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ...ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!!
19 Δεκεμβρίου 2011 4:29 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Aυτή είναι η ξεφτίλα του Βελβεντού.Οι άνθρωποι που μπορούν ακόμη να σκέφτονται στο Βελβεντό δεν υπάρχουν;Τι κάνουν οι άνθρωποι που δεν έγλυψαν έστω και ένα κοκκολάκι της εξουσίας;Δεν υπάρχουν τέτοιοι;Oι πνευματικοί άνθρωποι του Βελβεντού χάθηκαν;Oλους τους έχει πάρε το ρέμα;To φιλότιμο του χωριού που έχει πάει;Πολλά γιατί για το ρημάδι το ευρώ.ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.
19 Δεκεμβρίου 2011 4:30 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Προφητείες Παπαδόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

Κε Στεργίου γιατί φοβάστε μην πάτε φυλακή;
19 Δεκεμβρίου 2011 4:31 μ.μ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! είπε...

θυμασε μαρια την παρανομια του μπαμπακα σου οταν ηταν αντιδημαρχος τοτε που πηρες την υποτροφια απο το κληροδοτημα χωρις να εχεις το δικαιωμα; τι εγινε μαρια; γιατι δεν επεστρεψες τα λεφτα; γιατι τα στερησατε μαζι με το λωποδυτη το μπαμπακα σου απο το αλλο φτωχο κοριτσι που εκανε την ενσταση συρθηκε ολοκληρος δημος στα δικαστηρια; εχουμε πολλα ραματα γι τη γουνα σας και θα αρχισουμε να τα βγαζουμε στη φορα ΟΛΑ ενα ενα..βλεπεις μαρια ΟΛΑ σου τα ψεματα θα μας αναγκασουν να βγαλουμε στη φόρα πολλες αληθειες και ισως δε θα σ'αρεσε να τις μαθεις.. θα σε βασανιζουν μια ζωη ολοκληρη. ΜΑΡΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

εντάξει κάποια στιγμή είπαν ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών ότι "μακάρι τη σωστή διαχείριση του Βελβεντού να την είχαν και τα Σέρβια".
Όμως αυτή η συνεχής εμπάθεια (στα όρια του μίσους) που βγάζουν ο κ. Λαζαριώτης και ο κ. Ελευθερίου για την πρώην Δημοτική Αρχή του Βελβεντού προς τί; Όντως απ΄ότι ακούσαμε ο κ. Λαζαριώτης χολή έσταζε για τα του Δημ. Συμβουλίου Βελβεντού, ενώ για τον απολογισμό και τις εκθέσεις των ορκωτών Λογιστών για τα πεπραγμένα του πρώην Δήμου Σερβίων δεν βρήκε μιά (1!!!)λέξη να πεί! Και ας λέγονταν τόσα προεκλογικά και όχι μόνο!
Ο δε κ. Ελευθερίου τον κ. Κοκολιό τον προσφωνούσε Δήμαρχε, ενώ τον κ. Στεργίου με το επώνυμό του! Και μάλιστα όταν ο κ. Κοκολιός τον έψεξε γιατί δεν προσκλήθηκε στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι ήταν αμέλειά του, ενώ όταν νωρίτερα το ίδιο του είπε ο κ. Στεργίου και αυτός αλλά και ο Δήμαρχος του απαντούσαν ότι η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στα Μ.Μ.Ε.!
Αλλά και όταν ο κ. Στεργίου εξήγησε το λόγο που το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού - ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - χρησιμοποίησε τμήμα των χρημάτων της δωρεάς για το Κολυμβητήριο, προκειμένου να πληρωθούν έγκαιρα υποχρεώσεις του Δήμου, εν όψει της αναμενόμενης χρηματοδότησης του Δήμου από υποχρεώσεις της πολιτείας, οπότε και θα επιστρέφονταν τα χρήματα ( όπως η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού ανέφερε), όλοι τους προσπαθούσαν να ...βγάλουν λαβράκι! Ασκώντας ουσιαστικά έλεγχο σκοπιμότητας σε ομόφωνη απόφαση άλλου Δημοτικού Συμβουλίου, άλλου Δήμου! Στην ουσία όμως του πράγματος, δηλαδή ότι δεν ασχολήθηκαν τους 11,5 μήνες της θητείας τους ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ με το ζήτημα της κατασκευής Κολυμβητηρίου στο Δήμο ούτε λέξη! Ούτε από τους λαλίστατους κριτές των ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού κ.κ. Κωνσταντόπουλο, Λαζαριώτη, Ελευθερίου και Γ. Παπαδόπουλο, αλλά ούτε και από τον κ. Μακρυγιάννη και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους! Αντι λοιπόν να διερευνούν τη δυνατότητα εξέυρεσης των αναγκαίων πρόσθετων κονδυλίων για ένα τόσο σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή, για το οποίο υπάρχει το ¨"μαξιλαράκι" της δωρεάς και ολοκληρωμένες μελέτες, στέκονται σε ένα ουσιαστικά εσωτερικό δανεισμό που το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού απόφάσισε! "Μαξιλαράκι" ουδόλως ευκαταφρόνητο των 500.000€. Γιατί ο Δήμος υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό κατά την άποψη των Ελεγκτών - Λογιστών. Και βέβαια από τα χρήματα που εισήλθαν στα ταμεία του Δήμου το 2011 για τη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού και από τα οποία ούτε τα μισά δεν χρησιμοποιήθηκαν στο Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΛΗ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ Ε; ΟΤΑΝ ΤΟΝ "ΑΠΟΘΟΥΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΟΝ ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΑΖΑΤΕ; ΑΓΑΠΗ; ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ε; ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΓΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΗΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙ ΓΙΟΡΤΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΓΑΖΑΤΕ; ΑΓΑΠΗ;

Ανώνυμος είπε...

O Kokolios ton strimoxe gia kala ton dimarho, pou den ixere na apantisei.Kai den ton kalesan episima stin synedriasi, epeidi to xehase o Elefteriou.O Kokolios toys ekane na hasoyn ton ypno tous.

Ανώνυμος είπε...

10:42 Πές Αλεύρι ..........

Ανώνυμος είπε...

και κει που περίμενε κανείς, στη μοναδική ευκαιρία για τη συμπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, να είναι καταπέλτης επί του απολογισμού - ισολογισμού και έκθεσης για το 2010 για τα οικονομικά του Δήμου Σερβίων, ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι της πλειοψηφίας, για όσα κατά περιόδους άφηναν ως υπονοούμενα ή με μισόλογα για τη διαχείριση των τετραετιών του κ. Κοκολιού, η...έκπληξη ήταν τεράστια.
Κάτι μισές κουβέντες από τον κ. Μπάκανο, δεκάδες ερωτήσεις από το Δήμαρχο προς το Λογιστή- εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου της περιόδου Κοκολιού, καθώς και προς τον Ορκωτό Λογιστή, έτσι για νά αποπροσανατολίζεται η συζήτηση μακρυά από τα πραγματικά δεδομένα, κάτι ψελίσματα από τον κ. Ελευθερίου (με γραπτό κείμενο μισής σελίδας!!!), ούτε λέξη από τον κ. Λαζαριώτη, άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε από τους κυρίους Μ. Μακρυγιάννη και Γ. Παπαδόπουλο (ουσιαστικά στήριξη του κ. Κοκολιού) και πέραν αυτών απόλυτη σιγή! Και όλα αυτά τα προεκλογικά και όχι μόνο, που πήγαν;
Σ ένα συμπέρασμα μόνο μπορεί κανείς να οδηγηθεί:
Είτε ήταν όλα όσα ακούγονταν για ατασθαλίες φούμαρα, είτε σκέφτονται το δικό τους μέλλον!

Ανώνυμος είπε...

Βρε χοντροκέφαλε 8:43 ποια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιο λες;Aυτή που δεν έστειλε στην περιφέρεια ο Στεργίου;Aν ήταν νόμιμη δεν θα την έστελνε στην περιφέρεια;Aλλά φταίει όλη η αντιπολίτευση του Βελβεντού που δεν τον πάει στον εισαγγελέα που τους έβαλε να ψηφίσουν μία παράνομη απόφαση που στο τέλος την έπνιξε γιατί δεν γινόταν αλλιώς!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΠ γαργάρα τελικά τα 150.000 χιλιάρικα;Γιατί δεν κάνεις μία δημοσιογραφική έρευνα για το που πήγαν τα λεφτά της δωρεάς.Αλλά και εσύ σαν τον Δήμαρχο σφυρίζεις κλέφτικα. Δήμαρχε αν έρθει η κυρια που έκανε την δωρεά και σου πει που είναι τα λεφτά της τι θα της πεις;Τα πήρε ο Στεργίου και τα έκανε μισθούς στους αιρετούς του;Γιατί δεν ρώτησε κανένας πόσο πήρε ο ίδιος ο Στεργίου;Και γιατί δεν είχε λεφτά το ταμείο του Δήμου Βελβεντού;Μήπως πλήρωσαν το συντριβάνι στην είσοδο του Βελβεντού;Πάντως θα έλεγα ότι μία λύση θα ήταν να κάνει η ΜΚΟ ένα έρανο σε όλο το νέο Δήμο και να επιστραφούν τα λεφτά για το κολυμβητήριο.

Το Προφίλ μας