Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σχέσεις: ούτε φωνή ούτε ακρόαση

Μετά το τελευταίο ραντεβού έχετε τυπώσει αφίσες και είστε έτοιμη για αφισοκόλληση της φωτογραφίας του με τίτλο «wanted». Αστειευόμαστε αλλά δεν είστε μακριά από αυτό! Δυστυχώς, η μεγάλη απουσία σημαίνει ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό το χαρτί αυτό κάηκε και πρέπει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες. Ακόμα κι αν το συναίσθημά σας νικά τη λογική, πρέπει σύντομα να γίνετε καπνός!
 Για να μην τα βρείτε δύσκολα, αυτά είναι μερικά αρνητικά σημάδια:


  •  Κάνει δύο ώρες για να απαντήσει στο μήνυμά σου. Οχι, δεν είναι τεμπέλης αλλά αδιάφορος.
  • Σε όσα ραντεβού έχεις βγει μαζί του έξω, διατηρεί εμφανώς μια συναισθηματική απόσταση. Αποφεύγει το eye contact επιμελώς, μιλάει περισσότερη ώρα με τους άλλους ενώ οι πληροφορίες για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή βγαίνουν με το ζόρι (ύποπτο).
  • Δεν σε αγκαλιάζει…
  • Αποφεύγει τα soirées στο σπίτι σου ή γενικά στα μέρη σου. Το αρσενικό που δε χαλάει ούτε μια φορά τη βολή του για εσένα, σου στέλνει μήνυμα μιας αναβλητικής προσωπικότητας με αθεράπευτο εγωισμό.
  • Παλιό tip αλλά δυστυχώς σωστό: προσοχή στις ώρες και στις μέρες των ραντεβού. Η Δευτέρα βράδυ δεν είναι σημάδι ότι θέλει να ξεκινήσει κάτι αλλά ότι έχει ένα κενό στο πρόγραμμά του. Κι εσύ δεν είσαι για να γεμίζεις τα κενά κανενός!
  • Δεν σε αφήνει να κοιμηθείς σπίτι του και βεβαιώνεται ότι φεύγοντας έχεις πάρει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα.
  • Ακυρώνει ραντεβού την τελευταία στιγμή και σε αφήνει στα κρύα του λουτρού. Για να βεβαιωθείς ότι το κάνει επίτηδες πρέπει η δικαιολογία του να είναι φτηνή (δουλειά, οικογένεια, η ξαδέρφη μου κάτι έπαθε, άσε τρέχω). Όσο πιο γενική είναι, τόσο πιο κακό για εσένα. ‘Ενας άντρας που θέλει να ξεφύγει δε θα λειτουργήσει συναισθηματικά όπως μια γυναίκα. Αντίθετα, θα σκεφτεί κάτι γρήγορα και αυτό θα είναι ότι μπαρούφα του έρθει στο μυαλό.
Όλες οι παραπάνω απόψεις δεν είναι κανόνες γιατί στον έρωτα απλά δεν υπάρχουν κανόνες.
Οι άντρες είναι πολύ πιο διαφορετικά πλάσματα από εμάς και συχνά μας φαίνεται δύσκολο να τα αποκωδικοποιήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι η καλή επικοινωνία και η ξεκάθαρη συζήτηση είναι η καλύτερη επιλογή ώστε να μην μπούμε σε ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και να φερθούμε, από την πλευρά μας τουλάχιστον, σαν ώριμοι ενήλικες.
Απλά, αντιμετωπίζοντας την υπόθεση με μια δόση χιούμορ μπορούμε, έστω και για λίγο να απαλύνουμε την πληγή που μπορεί να μας αφήσει μια γνωριμία που κατά πάσα πιθανότητα δε θα μας αφήσει και την καλύτερη γεύση στο στόμα.
 jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας