Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Γίνετε ευτυχισμένοι με 3 απλούς τρόπους

Μπορεί η ευτυχία στη ζωή να περιορίζεται κάποιες στιγμές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τις αυξήσετε και τελικά να είναι αυτό το θετικό συναίσθημα που κυριαρχεί στη ζωή σας. Σας αποκαλύπτω τα δικά μου μυστικά μου για το πως παραμένω ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από τη ζωή μου.  
Κυνηγήστε τα πάθη σας

Είτε έχει να κάνει με την καριέρα σας, είτε με τα χόμπι σας, βρείτε αυτό που πραγματικά σας ενθουσιάζει και διοχετεύστε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας σε αυτό.
Πάρτε ρίσκα
Ποτέ δεν θα ξέρεις με σιγουριά αν σας αρέσει κάτι, προτού το δοκιμάσετε και το νιώσετε επί της ουσίας. Μπορεί τελικά να καταλήξετε να μισείτε αυτό που νομίζατε ότι θα σας απογείωνε, αλλά αυτό θα σας γλιτώσει από το να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια σε δραστηριότητες που δε σας γεμίζουν.
Να είστε καλοί με τον εαυτό σας
Πολλές φορές μπορεί να νομίζετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί σε κάποιο τομέα και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Αυτό, όμως, μόνο πίσω μπορεί να σας πάει, αφού μόνο αν είστε εσείς οι μεγαλύτεροι φαν του εαυτού σας, θα πιστέψετε πραγματικά σε αυτόν και θα καταφέρετε το ακατόρθωτο!
Το μυστικό
Ένα μυστικό για να νιώθετε ευτυχείς είναι να προσφέρετε στους άλλους ή να τους βοηθήσετε να προσφέρουν. Μπορείτε να το κάνετε με έναν απλό τρόπο: μόλις φτάσετε στο γραφείο σας, ψεκάστε το με λίγο απολυμαντικό. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Psychlogical Science, τα γραφεία που μυρίζουν ευχάριστα από κάποιο καθαριστικό προϊόν δημιουργούν διάθεση προσφοράς σε όσους μπαίνουν σε αυτά. Γι’ αυτό απολυμάντε το χώρο σας και ίσως δείτε τους συναδέλφους σας πιο πρόθυμους να σας βοηθήσουν ή εσείς αυτούς!

omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας