Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Εύσημα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην κίνηση Παπανδρέου

Πάουλ Νίρουπ Ράσμουσεν
«Επέδειξε αποφασιστικότητα και θάρρος»
Την στήριξή του στην απόφαση Παπανδρέου να ξεκινήσει συζητήσεις για κυβέρνηση συνεργασίας εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Πάουλ Νίρουπ Ράσμουσεν, που κάνει λόγο για «επίδειξη εξαιρετικού θάρρους, σεμνότητας και αποφασιστικότητας».Ο επικεφαλής του ΕΣΚ ασκεί επίσης σκληρή κριτική τόσο στονΑντ.Σαμαρά, μιλώντας για «μικροτακτικισμούς», αλλά και στις «ηγεσίες Γαλλίας και Γερμανίας» για «τα δύο χρόνια χρόνιας βραχυπρόθεσμης αντιμετώπισης» σε ανακοίνωσή του το Σάββατο.

«Ο Παπανδρέου επέδειξε εξαιρετικό θάρρος, σεμνότητα και αποφασιστικότητα στις ενέργειες του», αναφέρει ο Ρασμούσεν, λέγοντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «καθοδηγείται όπως πάντα από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κλεφτες ειπαν μπραβο!
ΜΠΡΑΒΟ λοιπον....

Αληθεια, τους ΟΡΟΥΣ της συμβασης που πρεπει να
υπογραφει ασχετα αν τη θελει ο λαος, ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανεις?????

Φτασαμε στο σημειο η τελευταια ελπιδα να μην γινουμε ΔΟΥΛΟΙ να βρισκεται στον πατριωτισμο του Σαμαρα...

Ανώνυμος είπε...

Ο πολεμος ξεκινησε. Ηδη ειναι σε αυριανη φυλλαδα δημοψηφισμα που λεει πως ο λαος ειναι υπερ κυβερνησης συνεργασιας!!! Το τελειο στησιμο δηλαδη για να δημιουργηθει κλιμα και σε λιγες μερες ο σαμαρας να πει το ναι! γσεε και αδεδυ, αυτες τις μερες που ο λαος υπνωτιζεται και τα συμφεροντα οργιαζουν στην πλατη του, αντι να βγαλουν ολο τον κοσμο εξω τη δευτερα, να οργανωσουν απεργιες, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Μηδεν πατριωτισμος τελικα... Ολα στημενα απ' την αρχη...Καληνυχτα σε ολους και ειδικα στους υποστηρικτες...

Το Προφίλ μας