Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Για γερά νεύρα η ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου στο δήμο Θερμαϊκού (;;;)

Από το orizontasnews.gr
Την Τρίτη 6 Ιουλίου στην Επανομή , το ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους κυρίους Κούτουκα, Μαυρομάτη, Κίρκο, Οικονομίδη, Μπαλασά και τον κ. Ματζάρη μαζί με τα κομματικά όργανα των τριών δήμων Επανομής, Μηχανιώνας, Περαίας ώστε να βρεθεί κοινή πρόταση προσώπου για την κάθοδο στις εκλογές. 

Ο κ. Μαυρομάτης εναγωνίως ισχυρίστηκε ότι έχει έτοιμο το συνδυασμό που απαρτίζεται με άτομα και από τους τρεις δήμους και ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τη δημαρχία. Μάλιστα επικαλούμενος αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, χωρίς να προσκομίσει όμως επίσημα γραπτά στοιχεία, (πράγμα το οποίο επισημάνθηκε), υποστήριξε ότι προηγείται κατά 14 μονάδες του κ. Αλεξανδρή και ακόμη περισσότερο των υπολοίπων παρευρισκομένων. Επίσης όπως είπε επί λέξει, «ο κ. Κίρκος βρίσκεται πίσω ακόμα κι από τον κ. Οικονομίδη»!!!
Σε ερώτηση του κομματικού φορέα για το ποιος πλήρωσε την εταιρία δημοσκοπήσεων, δεν δόθηκε συγκεκριμένη απάντηση.Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα της υπεξαίρεσης στο δήμο Μηχανιώνας με την ερώτηση τι θα γίνει αν το πόρισμα επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Μαυρομάτη.Ο κ. Οικονομίδης είπε ότι η εκλογική του ομάδα είναι έτοιμη να κατέλθει στις εκλογές.Ο κ. Κούτουκας και ο κ. Μπαλασάς τόνισαν ότι θα είναι υποψήφιοι εφόσον η διαδικασία δεν καταλήξει σε κοινό υποψήφιο. Μαλιστα ο κ. Κούτουκας έθεσε το ερώτημα προς τον κ. Μαυρομάτη, πώς είναι δυνατόν να μετέχει σε μια κομματική διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου εφόσον έχει δηλώσει ότι ούτως ή άλλως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Ο κ. Ματζάρης αντίκρουσε την κριτική που του γίνεται εσκεμένα για την απόφαση που είχε πάρει να αποσυρθεί λέγοντας ότι αυτό δεν είναι λόγος κάποιοι να επιχειρούν να επισκιάσουν την θετική προσφορά που επί χρόνια είχε σαν δήμαρχος Θερμαϊκού.Μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι απαράδεκτο να του προτείνει θέση αντιδημαρχίας , νυν δήμαρχος ώστε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.Πρόσθεσε δε ότι δέχεται πολλές πιέσεις από τους συμπολίτες του στο δήμο Θερμαϊκού ώστε να είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Τέλος ο κ. Κίρκος στην τοποθέτησή του είπε ότι τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο είναι θετικά, όσο για την επικείμενη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές, πιστεύει ότι συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να τις κερδίσει. Σε κάθε περίπτωση όπως είπε η απόφαση θα είναι συλλογική.
Λύση δεν υπήρξε και συμφωνήθηκε να συζητηθεί το θέμα ξανά το Σαββατοκύριακο. Με πρόταση του κ. Κίρκου, συμφωνήθηκε από όλους –πλην του κ. Μαυρομάτη- ότι ο υποψήφιος πρέπει να αναδειχθεί από την δημοσκόπηση που θα διενεργήσει η εταιρία που συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

κοματόσκυλο είπε...

Σίγουρα πρόκειται για φάρσα, την οποία θα αποδοκιμάσει ο κ. Γενικός!!!!!!!!!!!!!! πάραυτα

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι φάρσα Κομματόσκυλο?
Δεν βλέπεις οτι είναι ειδηση και ο Γενικός ενδιαφέρεται για εκεί!
Οχι, θα κάτσει ο Γενικός να ασχολείτε με τα πεπραγμένα Λεούδη...

Το Προφίλ μας