Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Στα Δικαστήρια ο Δήμος Σερβίων για την Καντίνα.


Του Σπύρου Κουταβά απο το http://www.vetonews.gr
Η καντίνα που βρίσκεται στην γέφυρα Πολυφυτου αποτελεί το μήλο της έριδος ανάμεσα στο δήμο Σερβίων και την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.Το Σεπτέμβριο θα εκδικασθεί η προσφυγή του Ελληνικού δημοσίου κατά του δήμου Σερβίων για την καντίνα που έχει εκμισθώσει ο δήμος σε ιδιώτη. Ο δήμος Σερβίων δια του δημάρχου Δημοσθένη Κοκολιού έχει εκμισθώσει για 15 χρόνια τον χώρο πλησίον της γέφυρας Πολυφύτου σε ιδιώτη. Το γεγονός βρίσκει αντίθετη την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας που θεωρούν ότι ο χώρος πλησίον του Εθνικού δρόμου Κοζάνης- Λάρισας ανήκει εκ του νόμου στην δικαιοδοσία τους. Το θέμα ηρθε στην επιφάνεια όταν έτερος ιδιώτης με αίτηση του προς την ΚΕΔ και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ζήτησε την εκμίσθωση του χώρου. Η αίτηση εξετάσθηκε και το αίτημα έγινε αποδεκτό. Ο χώρος όμως είναι ήδη κατειλημμένος από άλλο ιδιώτη στον οποίο δόθηκε το δικαίωμα εκμίσθωσης από το δήμο Σερβίων. Η ΚΕΔ θεωρεί ότι η εκμίσθωση έγινε παράνομα και προσπάθησε δια της διοικητικής αποβολής να δώσει λύση στο πρόβλημα. Στελέχη της ΚΕΔ αναφέρουν ότι ο δήμος εκμίσθωσε χώρο που δεν του ανήκει. Το θέμα βρίσκεται στα δικαστήρια και η υπόθεση θα έρθει στο ακροατήριο στα μέσα Σεπτεμβρίου. Δεν είναι απίθανο στην περίπτωση που δικαιωθεί η ΚΕΔ και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ο σημερινός εκμισθωτής του χώρου που πληρώνει κανονικά τις εισφορές του στο δήμο Σερβίων να στραφεί νομικά εναντίον του δήμου ζητώντας αποζημιώσεις για απώλεια εσόδων.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ? Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ. ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΗΛΙΘΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

PALI KALA POY DEN NOIKIASAN KAI TH MISH LIMNH !!!!!!!!! kala re paidia 15 xronia ekmisthosh ?
ayto fenetai paralogo alla den yparxei estw kai mia fwnh ap thn antipoliteysh na ta episimanei ta kakws keimena?

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικα συνθετο το ζητημα....Από εκεινα που λυνονται δυσκολα. Παντως η εν λογω καντινα παιδια δεν παιζεται...Λογω δουλειας εχω δοκιμασει σχεδον ολες τος καντινες στη Δυτικη Μακεδονια και αυτη ειναι η καλυτερη. Αλλα αλλο αυτο...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

thn limnh thn dhlonan oi agrotes

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ Νομικοί σύμβουλοι που χρυσοπληρόνονταν τι συμβουλή έδωσαν στο Δήμαρχο να αφθερητήσει αυτό με θυμίζει σε μικρογραφία βατοπαίδι δίνουμε κάτι που δεν μας ανήκει. και τη θα δουν τα μάτια μας απο δω και περα και τη θ ακουσουν τα αυτιά μας λίγο υπομονή και έρχονται

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΈΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΈΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα "Δημοκρατικά εκλεγμένα θεσμοθετημένα όργανα" που κάποιοι έχουν την απαίτηση να τα σέβεται ο λαός.
Αν αυτό που έκανε ο Βελβεντός στην ΤΕΔΚ το έκαναν και οι υπόλοιποι ίσως έρχονταν και καλύτερες μέρες

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ?

ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

nai re paidia to 8ema tou nok kanei bam

alla edwse diafimiseis se olous kai to voulwsan

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΜΗΕ (ΔΑΙΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.)

Κατόπιν αιτήματος του Νομάρχη Κοζάνης λόγω ανόδου της στάθμης του ταμιευτήρα ΥΗΣ Πολυφύτου ο παραγωγός ΔΕΗ Α.Ε για σήμερα 21-05-2010 και τις επόμενες ημέρες θα εντατικοποιήσει την λειτουργία του φοβούμενος πλημμύρες σε παραλίμνιες υποδομές.
Ενδεικτικό πρόγραμμα θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή.
Αυτά αιτήθηκε Ο ΦΙΛΟΑΓΡΟΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ από το ΔΕΣΜΗΕ.
Ερώτηση ,πιες είναι ΝΟΜΑΡΧΑ ΜΑΣ οι παραλίμνιες ΥΠΟΔΟΜΕΣ που ενδιαφέρεσαι να μην ΠΝΙΓΟΥΝ ?.

Ανώνυμος είπε...

GIATI DEN LETE OTI KAI O NOMARXIS TA PAIRNEI XONTRA - TETOIA ENTOLH PANTOS DEN EDOSE GIA AGROTES POU EXOUN TA XORAFIA TOUS PARALIMNIA KAI TA EPNIXE H LIMNH, PANTOS ANADIKNYETE AKOMH ENA SKANDALO ALLA KANEIS DEN MILAEI, EAN DEN YPHRXAN SXOLIA STO AI-VRES DEN THA MATHENAME GIA THN PAREMBASH DAKI!!!
EXALOU PERYSI EDOSE 250.000 EURO GIA SYNTHRHSH TOU LIMANIOU TO OPOIO DEN XERO POS XALASE AFOU DEN TO XRHSIMOPOIEISAI KANEIS, TOSO AKOSA STIXOISE KAI TO CAFE TOU NOK PAREPIMPTONTOS, TYXAIO.....? DEN NOMIZO....!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ?
ΕΜ , Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΡΑΚΙΝΤΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ "ΤΙΤΑΝΑ CAFE CLUB", ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ . ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΑΝΣΙΟ . ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε ρε νεοέλληνες λιγάκι....είπαμε.... θα την ψοφήσουμε την κατσίκα του γείτονα...αλλά λίγο τάκτ στον αρχικομπλεξισμό σας... αμετανόητοι νεοέλληνες...που μου θέλετε και Ευρώπη.....

Ανώνυμος είπε...

προς 3:18 η μη υπαρξη διαφανεια ειναι το θεμα και γενικα εγω χαιρομαι με τισ παραγωγικες κατσικεσ του γειτονα και ο λογοσ ειναι οτι αναπτυξη σε μια περιοχη θα επηρεασει ολους θετικα αμεσα η εμεσα ακομα και τουσ ζητιανουσ αυτου του τοπου.

Το Προφίλ μας