Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Παραμένει το πρόβλημα νερού στον Πολύραχο

από το ΧΡΟΝΟ
Με εμφιαλωμένο νερό συνεχίζουν να τροφοδοτούνται οι κάτοικοι του Πολύραχου του Δήμου Σερβίων, καθώς το νερό του δικτύο είναι ακατάλληλο. 187 κάτοικοι του χωριού έστειλαν επιστολή προς τους φορείς της περιοχής ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος. Την ευθύνη επίλυσης του προβλήματος έχει αναλάβει η Ν.Α. Κοζάνης, μέσω του τοπικού πόρου, καθώς ο Δήμος Σερβίων δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για τη σύνδεση του δικτύου με παρακείμενη υφιστάμενη γεώτρηση. Σύμφωνα με το Νομάρχη Κοζάνης η απόφαση για τη χρηματοδότηση θα ληφθεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στους Λαζαράδες του Δήμου Καμβουνίων, με τη Νομαρχία να αγοράζει γεώτρηση για την επίλυση του προβλήματος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έχουν χρήματα τι τα έκαναν;
Τόσα δάνεια, τόσα και τόσα χρωστούμενα Πολυραχιώτης αντιδήμαρχος τίποτα για το χωριό του;
Αλλά αυτόν δεν τον πειράζει ούτε ο μολυσμένος αέρας ούτε το μολυσμένο νερό.
Τέτοιο γα....ρι που είναι τι να τον πειράξει.

Ανώνυμος είπε...

Πρίν απο λίγη ώρα στο "WEST" ο δήμαρχος (ο θεός να τον κάνει) Σερβίων δήλωνε οτι το δημοψήφισμα του Βελβεντού είναι "επικοινωνιακό τρικ", οτι τους Βελβεντινούς τους "παραπληροφόρησε" η Δημοτική Αρχή και το μέλλον της περιοχής είναι ο "μεγάλος ισχυρός δήμος".
Ρε "καλλιτέχνη", εδώ άφησες ενα δ.δ. του Δήμου σου επι 5 χρόνια να πίνει νερό με νιτρικά (φυσικά δέν περιμένω να ξέρεις τι σημαίνει αυτό) και εσύ μας το παίζεις "ηγέτης" και "οραματιστής".
Ελεος, κάποιος να τον μαζέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

molis eida tis dhlwseis toy megaloy aytodioikitikoy ths perioxhs serviwn toy kokolioy eipe gia epikoinoniako trik to vrontero oxi toy 95,64%twn velventinwn kai yperaspistike ton kalikrath pio poly ap ton ragoysh mipws ton doyme se syndiasmo toy pasok? kai an oxi giati den ton mazeyei o dikas kai o zamanidis?kai as mas pei me tis dhlwseis pou ekane rwtise aytoys pou ton exelexan sthn tedk an symfwnoyn mazi tou???????

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΤΙ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΚΟΛΙΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Το Προφίλ μας