Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία: Σέρβια 17-18-19 Σεπτεμβρίου 2010

Θέμα: Πρόσκληση Συμμετοχής στην 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Αξιότιμοι κύριοι, Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, από το 2002, έτσι και φέτος η Π.Ο.Σ.Ε.Α. διοργανώνει την 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό να μεταλαμπαδευτεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ένα από τα βασικότερα στοιχεία πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητας του τόπου μας.
 Η αφή της «φλόγας της αγάπης» θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 2010 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας στην Αθήνα, Μακεδονίας 11, και περνώντας από όλους τους Νομούς της χώρας θα καταλήξει στις 17 Σεπτεμβρίου 2010 στα Σέρβια της Κοζάνης, όπου και θα διεξαχθεί η 24η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα τω διαδρομών αναμένεται να διαμορφωθεί προσεχώς βάσει των συμμετοχών που θα δηλωθούν, γι΄ αυτό, εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε και να δώσετε το παρών σε αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση, παρακαλείσθε να το δηλώσετε έως τα τέλη Ιουλίου, στην γραμματεία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., στο τηλ. 210 2430560.
Υ.Γ. Υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι να προγραμματίσουν εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας καθώς και ενημερωτικές ομιλίες για την Εθελοντική Αιμοδοσία, την Δωρεά Οργάνων και την Δωρεά Ομφαλικού Αίματος
 Με εκτίμηση, Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας Ο Γενικός Γραμματέας Στυλιανός Αθ. Νικόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mpravo anaptyskh ta SERVIA,ki allh PANELLHNIA ekdhlwsh!ayth thn fora meta toys agwnes einai h seira ths lampadhdromias.
sygxarhthria sta paidia toy aimodotikoy kai se osoys SERVIWTES symetexoyn gia thn anadeiksh ths ekdhlwshs.
panta tetoia!

Το Προφίλ μας