Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Από 24-29 Σεπτεμβρίου Η Εμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτ Μακεδονίας

Το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης ενημερώνουν όλους τους εμπόρους, μεταποιητές και επαγγελματίες, ότι η 26η «Εμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας»  ανοίγει τις πύλες της από 24 ως 29 Σεπτεμβρίου 2010, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου, στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.

Η έκθεση αυτή διοργανώνεται για εικοστή έκτη κατά σειρά φορά και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη Αγορά της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς καθιερώθηκε ως η μοναδική Περιφερειακή Γενική ¸κθεση, όπου παρουσιάζεται κάθε χρόνο στο ευρύ κοινό η Τοπική Παραγωγή αλλά πολλά καινοτόμα είδη του εμπορίου.
Θα καλύπτει 4.500 τ.μ. περίπου, στεγασμένου και ανοιχτού χώρου και θα φιλοξενεί επιχειρηματίες από τους παρακάτω, κυρίως χώρους:
Δομικά υλικά, μηχανολογικές, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές και υδραυλικές εφαρμογές, έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό, διακοσμητικά, αυτοματισμού γραφείων, τρόφιμα - ποτά, διάφορες υπηρεσίες (τεχνικές, επικοινωνίας, διατροφής, αθλητικές, γραφικές, καθαρισμού κ.α.) κ.α. Δεκάδες επιχειρήσεις, από τις πλέον δραστήριες έδειξαν ήδη το ενδιαφέρον τους να δώσουν και φέτος το παρών τους, παρουσιάζοντας στους χιλιάδες επισκέπτες τα νέο προϊόντα τους.
Καλούνται όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά, καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται από 28/6 ως 6/9/10, να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45983, 45978 ή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail: info@ekthesiako.gr, ekdilosis@ekthesiako.gr και στο fax 2461045977
Πηγή: ΧΡΟΝΟΣ

4 σχόλια:

ΣΕΡΒΙΑ. είπε...

Το επιμελητήριο δεν γνωρίζει ότι αυτό το διάστημα (24-29 9 2010 εάν ισχύει) γίνεται και η εμποροπανήγυρι Σερβίων. Μια εκδήλωση δεκαετιών που την γνωρίζει όλη η Δυτική Μακεδονία.
ai-vres αυτή η ανάρτηση πρέπει να επιστραφεί στα μούτρα τον κ. του επιμελητηρίου. Τους απαράδεκτους για να μην τους αρχίσω στα μπινελίκια

Ανώνυμος είπε...

paidia padws to panygyri twn serviwn kai eidikotera tis kozanis xreiazetai enan epanasxediasmo, paizei polu vrwmia kai akatastasia kai polloi pwlites xwris adeia kai kanenan elegho emporevmatos

alla ana aytin einai i imerominia KAKWS polu KAKWS

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η έτησια εμποροπανηγυρις Σερβίων αρχίζει πάντα τήν τελευταία πέμτη τού Σεπτεμβρίου πού φέτος είναι 30 Σεπτεμβρίου

Το Προφίλ μας