Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος στην Αιανή

Tη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Βασίλης Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αιανής. Ακολούθησε κεντρική ομιλία στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αιανής. Κατά την ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε θέματα που αφορούν την περιοχή. Αναφέρθηκε επίσης στην έμφαση που δίνει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στο Κοινωνικό Κράτος στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην διασφάλιση των εισοδημάτων πρωτίστως στα δικαιώματα των ασθενών οικονομικών τάξεων. Τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση του ΠΑΣΟΚ η αύξηση του ποσού συντάξεως στα 550€ για τον μεμονωμένο ασφαλιζόμενο του ΟΓΑ και στα 950€ για το ζεύγος.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος επίσης σχολίασε την οικονομική διάρθρωση του Ν. Κοζάνης λέγοντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό οικονομικής δραστηριότητας κινείται στον άξονα Κοζάνης – Πτολεμαϊδας (μεγάλα αστικά κέντρα του νομού) ενώ ο υπόλοιπος νομός υποβαθμίζεται συνεχώς. Για τον Δ. Αιανής ανέφερε ότι πρέπει να προχωρήσουν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης οι μελέτες του αρδευτικού της βόρειας ζώνης της λίμνης Πολυφύτου καθώς και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι μελέτες του οδικού άξονα Κοζάνης – Λάρισας που διέρχεται παραπλέυρως του Δήμου Αιανής. Ο εν λόγω οδικός άξονας μάλιστα θα πρέπει να περάσει με ταχείς ρυθμούς σε στάδιο υλοποίησης. Κατά την ομιλία τονίστηκε ότι πρέπει να δούμε την αναπτυξιακή πορεία της Αιανής σε ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της νότιας ζώνης του Ν. Κοζάνης της επαρχίας των Σερβίων και του Δ. Αιανής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

¨Κατά την ομιλία τονίστηκε ότι πρέπει να δούμε την αναπτυξιακή πορεία της Αιανής σε ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της νότιας ζώνης του Ν. Κοζάνης της επαρχίας των Σερβίων και του Δ. Αιανής¨

Μπα κανένα ορυχείο θα έχει στο μυαλό του αφού αυτό θεωρεί ανάπτυξη.

Κρίμα για τους Αιανιώτες

Ανώνυμος είπε...

Η Αιανή στηρίζει Βασίλη Κωνσταντόπουλο....Τα ορυχεία δεν ειναι απόφαση του Κωνσταντόπουλου.Φτάνει η λασπολογία..

Το Προφίλ μας