Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Ενημέρωση για τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών στο Νομό Κοζάνης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο ιστολόγιό μας τα επικρατέστερα στρατόπεδα για τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών στο Νομό Κοζάνης είναι του Δρεπάνου (και της γύρω περιοχής) και των Σερβίων.
Οι κάτοικοι στο Δρέπανο είναι ανήσυχοι και ετοιμάζουν λαϊκή συνέλευση σήμερα ή αύριο, ώστε να ενημερωθούν από τη δημοτική αρχή για τις κινήσεις που θα γίνουν.
Εδώ στα Σέρβια δε μας απασχολεί το θέμα; Θα γίνει καμία κίνηση;

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε, οι οριστικές αποφάσεις από μεριάς κυβέρνησης θα ληφθούν την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Θα επανέλθουμε στο θέμα μόλις έχουμε νεότερες ειδήσεις.


Free Signature Generator

Free Signature Generator

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα προκριθεί οριστικά η λύση δρεπάνου, γιατι υπάρχουν οι προδιαγραφές των εγκαταστασεων για αμεση φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ οι κάτοικοι του Δρεπάνου ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και φασαρίες, γι' αυτό δε θα γίνει εκεί η εγκατάσταση. Θα γίνει στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανένας να μας πει αν αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σόμπολε μήπως είσαι Σερβιώτης και δεν το ξέρουμε.....

Ανώνυμος είπε...

Στο σύλλογο γυναικών ποιο είναι το ΔΣ ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ... ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ...

Το Προφίλ μας