Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Λουκέτο στο ΤΕΙ Γρεβενών

Από το http://greveno.blogspot.com/
Ανάστατοι είναι οι σπουδαστές του τμήματος ''Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία'' του ΤΕΙ Γρεβενών καθώς δεν γνωρίζουν αν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου θα μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις ή το τμήμα θα κλείσει γιατί έληξαν οι συμβάσεις στο διοικητικό προσωπικό και κανείς δεν φρόντισε για την ανανέωσή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις του προσωπικού έληξαν στις 31 Μαΐου και για την αποφυγή δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων την προεκλογική περίοδο, με παρέμβαση του βουλευτή κ. Χρήστου Φώλια, ανανεώθηκαν για 15 ημέρες!!! τις οποίες μάλιστα η διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας δεν αναγνωρίζει!!!!
Ας απαντήσει, τελικά, κάποιος υπεύθυνος, τόσο στους σπουδαστές του ΤΕΙ όσο και στο διοικητικό προσωπικό, τι πρόκειται να γίνει με τις εξετάσεις; Γιατί άφησαν το θέμα των συμβάσεων του διοικητικού προσωπικού χωρίς να μεριμνήσουν ενώ το γνώριζαν από το τέλος Μαϊού;

Σχόλιο ai-vreS: για προσθέστε στα παραπάνω και την παραπονιάρικη επιστολή του Δημάρχου Πτολεμαΐδας κ. Γρ. Τσιούμαρη στην οποία "με έκπληξη διαπίστωσε" ότι στην παρένθεση του τμήματος Μαιευτικής στο φετινό μηχανογραφικό δεν αναφέρεται η Πτολεμαΐδα αλλά η Κοζάνη. Χαρακτηρίζει δε τυπογραφικό λάθος (sic) !!!!! που έγινε εκ παραδρομής το γεγονός και παρακαλεί να ενημερωθούν οι μαθητές με ηλεκτρονικό τρόπο για το... λάθος.
Αυτή είναι η ανώτατη τεχνική εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eρώτηση πρός τον κύριο ΦΩΛΙΑ:
To προσωπικό που έχει τις εν λόγω συμβάσεις,
ΠΟΥ εργάζεται???
ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ή στα ΓΡΕΒΕΝΑ???

ΟΣΟ για τον κύριο ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ και πολλούς εκπροσώπους μας

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τη διάβασα την επιστολή του Τσιούμαρη. Δεν ξέρει ο εν λόγω δήμαρχος ότι είναι παράνομο να δημιουργείται παράρτημα ΤΕΙ σε μικρή απόσταση από την έδρα του ιδρύματος; Δεν του τα είπαν αυτά στην Αθήνα που έκανε τις περίφημες ενέργειες για τις μαμές που θα φέρει στην Πτολεμαιδα; Με τη στέγαση τι εγινε τελικά; Βρήκαν χώρο να τη στεγάσουν τη σχολή ή θα 'ρθουν οι μαμές και θα τις βάλει στο δημαρχείο;

Ανώνυμος είπε...

Kai sta Servia o dimarhos tha eferne sholi-tmima TEI, ti ekane telika; Mipos skeftike, oti kai na to eferne tha ekline kapoia stigmi kai den ekane kan ton kopo narthei to tmima fysikoy periballontos; Afoy kai o idios leei oti ehei oikologika aisthimata.

Το Προφίλ μας