Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Στοιβάζουν λαθρομετανάστες από την Αθήνα στην Κοζάνη!!!

20 λαθρομετανάστες έχουνε φέρει μέχρι στιγμής και έρχονται και άλλοι από το Αλλοδαπών της Αθήνας, τους στοιβάζουν στα μικρά και υποτυπώδη κρατητήρια στα αστυνομικά τμήματα.
Στα μουλωχτά για να μην έχουνε αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής χωρίς καν να εξετάσουν αν υπάρχει χώρος για την κράτησή τους (το κρατητήριο του τμήματος στην Κοζάνη είναι δίπλα από της σκάλες και χωρίς τουαλέτα, ένας χώρος περίπου δυο τετραγωνικά που επικοινωνεί με το πλατύσκαλο του δευτέρου ορόφου χωρίς πόρτα μόνο κάγκελα με ότι συνεπάγεται αυτό αν υπάρχουν ασθένειες) με ελλείψεις προσωπικού πολύ μεγάλες σε όλα τα τμήματα, έλλειψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, ασθενοφόρων, υπάρχουν τμήματα στο νοσοκομείο Κοζάνης που δεν έχουν ούτε έναν γιατρό και συνήθως τις εφημερίες και τα εξωτερικά ιατρεία τα καλύπτουν νέοι γιατροί που κάνουν την ειδικότητά τους. Δεν ξέρουμε αν ενημερώθηκε κανείς από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό, περιμένουμε αντιδράσεις. Γράψαμε και πριν λίγο καιρό ότι ενδέχεται να τους φέρουν στο στρατόπεδο “Ρωμανέλη” στο Δρέπανο.

To βρήκαμε στο troktiko, στο www.tvrnews.com, και στο atlasmusic. Εμείς το πήραμε από το news.kozaninet.gr/?p=3824

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1...χωρίς τουαλέτα, ένας χώρος περίπου δυο τετραγωνικά
---------------------------------------------------
Τουλάχιστον, ονομάζονται κρατητήρια...
Οι συνδικαλιστές, ας μας απαντήσουν, δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι, ονομαζόμενοι μάλιστα,
ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!


2...με ελλείψεις προσωπικού πολύ μεγάλες σε όλα τα τμήματα, έλλειψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, ασθενοφόρων, υπάρχουν τμήματα στο νοσοκομείο Κοζάνης που δεν έχουν ούτε έναν γιατρό και συνήθως τις εφημερίες και τα εξωτερικά ιατρεία τα καλύπτουν νέοι γιατροί που κάνουν την ειδικότητά τους
--------------------------------------------------

Έπρεπε να έρθουν 20 λαθρομετανάστες για να καταλάβουμε, τις υποδομές μιας Ευρωπαϊκής χώρας επι μια 25ετία. ....

ΜΑΣ αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σ΄όλον τον κόσμο....

Ανώνυμος είπε...

-- Πως κρίνεται την στάση του Δημάρχου στο θέμα λαθρομεταναστών για το Στρατόπεδο Σερβίων;
-- Γιατί δεν μίλησε δημόσια για το θέμα αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε σας ενημερώνω για μια ακόμα φορά.Στρατόπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για χώροι υποδοχής λαθρομεταναστών θα γινουν δύο στη Βόρεια Ελλάδα.Ενα στη Θεσσαλονίκη κι ένα στο Κιλκίς.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε 6.10 για να είσαι πειστικός, απεδειξε την εγκυρότητα της πληροφορίας σου και μην βάζεις πολύ την φαντασία σου να τρέχει με ταχύτητα...φωτός!
Μάλιστα, δεν σε πιστεύει και ο εγκριτος δημοσιογράφος Π.Π για τον οποίο σε άλλο σχόλιο σου, σε περεμφερές θέμα, τον ειρωνεύτηκες με την διατύπωση...να ενημερωθεί και ο δημοσιογράφος!!!
Για την αξιοπιστία των όσων λές, απέδειξε στον εγκριτο δημοσιογράφο και σε όλους εμάς τα ...όσα λές και βέβαια
κέντρα υποδοχής δημιουργούνται ανά πάσα στιγμή σε οποιοαδήποτε πόλη της ελληνικής επικράτειας, απο την στιγμή που το αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είτε είναι στρατόπεδα και οι λαθρομετανάστες είναι όλοι μαζεμένοι, είτε είναι αστυνομικά τμήματα και οι λαθρομετανάστες είναι μοιρασμενοι το γεγονός είναι ένα. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. Τα υπολοιπα ειναι μαλ... να περνάμε την ώρα μας.
το αι-βρες είχε δικιο.

Ανώνυμος είπε...

Από όσα ακούω και μαθαίνω από διάφορες πηγές, αρχίζω και προβληματίζομαι...πολλές πληροφορίες και συγχεχυμενές...και κανείς δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι δεν θα γίνει Κέντρο Υποδοχής στο Νομό Κοζάνης στο μέλλον...Πάντως, επαναλαμβάνω ότι μέχρι σήμερα τα πάντα έχουν επισήμως διαψευστεί...

Π.Π.

Το Προφίλ μας