Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, για την εκλογή του Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλόθεου ως νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την εκλογή του Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλόθεου ως νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αισθήματα βαθύτατου σεβασμού καλωσορίζω τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, άξιο διάδοχο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, στην ποιμαντορική έδρα της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή ποιμαντορία, προς όφελος της Εκκλησίας των Θεσσαλονικέων. Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει επάξια την Μητρόπολη μας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας κάνει δηλώσεις και για την ήττα της Σπυρίδου, που την υποστήριζε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Εσάς σας υποστήριζε ο πρώην υπουργός και νύν βουλευτής Μιχάλης,ο αντιπεριφερειάρχης του Κασαπίδη Μενέλαος,η τοπική της Ν.Δ.η βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ Καλλιόπη που έκανε τα πάντα υπέρ Ελευθερίου στο Λιβαδερό και στελέχοι-μέλη -φίλοι του ΠΑΣΟΚ.Ξέχασα κάποιους;Όλοι για σάς απλόχερα.Αλήθειες θέλετε,αλήθειες έχετε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας