Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Oxygen Fitness & Health Center στα Σέρβια: Προαγωγικές Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Ιουνίου 2022

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των αθλητών μας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την επόμενη χρονιά.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 28 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο "Αναγγενηση" του Δήμου Σερβίων, όπου και ευχαριστούμε τον Δήμο για την παραχώρηση του σταδίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές για την υπερπροσπαθεια που κατέβαλαν σε μία πολύ δύσκολη υγειονομική χρονιά.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα τον κ. Αλμασίδη Χρήστο υπεύθυνο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας,τον κ. Δοδουρα Γεώργιο και την κα. Ευρενιαδου Μαρία.
Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές μας κ. Πράσσο Ευάγγελο και κ. Διάφα Αργύριο για την συνολική καθοδήγηση και προετοιμασία των αθλητών μας για την άξια παρουσία και απόδοσή τους.
Ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις αρχές Σεπτεμβρίου όπου θα βγει και σχετική ανακοίνωση για την εκδήλωση απονομής των ζωνών η οποία θα είναι φυσικά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές, τους αθλητές μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας