Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ολόκληρη η παρέλαση για την 25η Μαρτίου 2022 στα Σέρβια. (Video www.Live-Avles.tv)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά δεν γίνεται κάποια γεγονότα να περνάνε έτσι απαρατήρητα.Μιλώ για τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου τον Νίκο Μπουκουβάλα.Τί νομίζει ότι κάνει;Ποιός νομίζει ότι είναι;Με αυτό το παλιοτζίν παντελόνι και το ότι νάναι μπουφάν του τιμά την 25η Μαρτίου;Δεν έχει ένα παντελόνι,ένα πουκάμισο και ένα σακάκι;Έτσι από σεβασμό για την ημέρα.Πώς λέγεται αυτή η εμφάνιση;Εμφάνιση από έναν κουλτουριάρη,από έναν υπεράνω ή από έναν που δεν σέβεται τίποτα;ΚΡΙΜΑ...έγραψες πάλι σήμερα και το κακό είναι ότι μέσα από φώτο και βίντεο θα σε βλέπουν μικροί και μεγάλοι.

Ανώνυμος είπε...

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά τους είδαμε τόσα χρόνια και τους κουστούματους με της δηθενιες

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

19.07 δεν είναι ούτε τα ράσα ούτε τα κοστούμια το θέμα.Η ευπρεπής εμφάνιση είναι θέμα χαραχτήρα.Αδικαολόγητο το 10 το καλό.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει τότε την άλλη φορά με μαγιώ. δυστυχώς το να μην φοράς κουστούμι ή να είσαι απεριποίητος ή να μιλάς με υφάκι δεν σημαίνει ότι είσαι "κουλτουριάρης" ή "αντισυμβατικός"
τα "ράσα δεν κάνουν τον παπά" ισχύει και για τα κουστούμια και για τις δηθενιές και για τους επιστήμονες και για τα τσακαλάκια και για τους φιλόλογους και για τους φυσικούς

Ανώνυμος είπε...

είναι θέμα σεβασμού να προσέχεις την εμφάνιση σου σε κάποιες εκδηλώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για μία εθνική εορτή και ειδικότερα εάν είσαι ένας απο τους "άρχνοντες" του τόπου. Την επόμενη φορά με τα λεγόμενα του προηγουμένου, οι μαθητές να βάλουν ότι τους κατέβει του καθενός και ούτε γραβάτες ούτε μαντήλια. Αιντε ρε αιντε.

ΓιάΝης, το χαμένο μου Νι. είπε...

Για το Βαρουφάκη τότε τι να πούμε, με το τσαντί στον ώμο για τη Βουλή;;

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος Σου είπε ότι η αφροντησια δείχνει αντισυμβατικότητα ; Συνήθως δείχνει έλλειψη σεβασμού πρώτα προς τον εαυτό σου. Και εάν αυτά δεν σου αρέσουν απλα δεν πας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας