Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η Εύξεινος Λέσχη Σερβίων τιμά την 19η Μαΐου, Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Με πρωτοβουλία της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων φωταγωγείται σήμερα, παραμονή της 19ης Μαϊου,της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και αύριο 19 Μαϊου για πρώτη φορά στην πόλη των Σερβίων το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας.
Με αυτή μας την πράξη θέλουμε να τιμήσουμε τους 353.000 Νεκρούς μας γιατί η Μνήμη παραμένει ζωντανή και ο Αγώνας για την Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου είναι συνεχής.
Φωταγωγήθηκε με Κόκκινο Χρώμα, αντιπροσωπεύοντας έτσι το Αίμα που χύθηκε από τους Προγόνους μας και με Μαύρες Κορδέλες εις ένδειξη του Πένθους μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μνήμη είναι η ιστορία μας
Ερώτηση για διευκρινηση αλήθειας: όντως κάποιος αιρετός αποκαλούσε επικεφαλής αντίπαλης παράταξης σαν Τουρκάλα;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δυσκολεύομαι μπορεί κάποιος να μας βάλει την δήλωση του δημάρχου όλων των πολιτών που σαν κλωσσα τους αγκαλιάζει όλους
Για την γενοκτονία των Ποντίων;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΘΡΆΣΟΣ ;
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΟΒΕΤΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΊΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ... ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!

Το Προφίλ μας