Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος επισκέφτηκε με δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, την θέση όπου γίνονται οι εργασίες του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην κοινότητα της Μεσιανής.

Επισκέφθηκα την Κυριακή με δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, την θέση όπου γίνονται οι εργασίες του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην κοινότητα της Μεσιανής.
Σφίχτηκε το στομάχι μας, πόνεσε η ψυχή μας.
Μια τεράστια έκταση (χιλιάδες στρέμματα) ισοπεδώθηκε, δένδρα και θάμνοι κόπηκαν και άρχισε ήδη η εγκατάσταση του εξοπλισμού.
Όλα λέει γίνονται νόμιμα.
Η τοπική κοινωνία στην άγνοια. Ο πρόεδρος δεν το είδε;
Στο δημοτικό συμβούλιο ποτέ δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα.
Ο δήμαρχος δεν το ήξερε;
Τώρα απαιτείται η συστράτευση όλων μήπως και σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε μια αλήθεια επιτέλους. Μόνο η αντιπολίτευση μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας. Ο δήμαρχος όλη μέρα ασχολειτε είτε με μεγαλεπήβολα σχέδια είτε πως θα αλλάξει για εκατοστή φορά θέση στους υπαλλήλους είτε πως θα προσβάλει τους συμβούλους ακόμα και τους πρώην κολητους του λίγους μήνες πριν.τωρα αναθέτει και μελέτες Τις οποίες έλεγε ότι είναι πεταμένα λεφτα. Και βγαινει και ο ειδικός σύμβουλος να γκρινιάζει γιατί δεν ανατέθηκαν.
Και σα να μην έφτανε αυτά προτείνει να γίνει χωματερή αμιάντου στην ΠΕΔ και στους υπουργούς και μετά κάνει τον ανιξερο
Την ίδια ώρα που η περιοχή Βαθυλάκκου μεσιανης Ισοπεδωνεται
Από εταιρείες στις οποίες συμμετέχουν πρόσωπα συγγενικά με αυτό που ο δήμαρχος λέει ότι τον στηρίζει. Και το έχει πει και στο συμβούλιο.και που λέει ότι η περιοχή μας προσφέρεται για ορυκτά αιολικά και φωτοβολταικα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ, Κωνσταντόπουλε, οταν παει κάποιος να κόψει κάνα ξύλο να ζεστανει την οικογένεια του θεωρείτε παρανομία, τον τρέχουν στα δικαστήρια και προχωρούν σε κατάσχεση ακομη και στο μεταφορικό μέσο. Ενώ σε παραχώρηση ολικής καταστροφής θεωρείτε επενδυτική ανάπτυξη......

Ανώνυμος είπε...

Τα δάκρυα των κροκοδείλων λέγονται κροκοδείλια δάκρυα ! τα δάκρυα τον ανόητων και των υποκριτών γιατί λέγονται και αυτά κροκοδείλια??!!! Δώσατε τα χωράφια σας για να γίνουν φωτοβολταικα παρκα και επαναστατητε για πεντε θαμνους !..μπορει να μην ήταν καν και πέντε!! Οι θαμνοι….αλλά ξέχασα καταστρέφεται το περιβάλλον … που πετάτε τα σκουπίδια σας όπου σας βολέψει αυτό δεν είναι καταστροφή περιβάλλοντος!!..αλλά είπαμε δικά σας είναι τα σκουπίδια ότι θέλετε τα κανετε…και τα χωράφια δικά σας είναι !...και οι εταιρίες δίνουν καλό ενοικειο … όμως δεν είμαστε κροκόδειλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ωωωω μα ποσο δημοκράτες είσαστε !!!οτι γράφεται για τον αρχηγο σας και δεν αρέσει , τσοουυυπ στα αχρηστα!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Ελευθερίου είναι συνεπής δεν πρέπει να αντιδρά στα φωτοβολταϊκά στην μεσιανη
Πρέπει να πει "να δούμε μελέτες πρώτα"
" Δεν γίνεται να λένε όχι σε κάθε επένδυση"
"Θα πέσει χρήμα και εγώ θέλω να είμαστε μέσα στην δουλειά"
Όπως δήλωσε και για τον χυτά αμιάντου στο ζιδανι

Το Προφίλ μας