Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

TOEB Σερβίων: Για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26-10 του Δήμου Σερβίων

«Οι κοπτώμενοι της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων για τα συμφέροντα και την ευημερία των αγροτών»

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι το αίτημα του ΤΟΕΒ Σερβίων για την παραχώρηση αγροτεμαχίων, μη δυνάμενων να καλλιεργηθούν, (σημ. ούτε κατσίκια δε στέκονται όρθια στις πλαγιές αυτές), δεν υπερψηφίσθηκε από τις παρατάξεις των κ.κ. Κωνσταντόπουλου (“θα είμαι μαζί σας ότι και αν ζητήσετε”) και της κ. Σπυρίδου, η οποία δεν ήρθε ποτέ στο γραφείο για ενημέρωση, προσέξτε για ένα θέμα το οποίο ξεκίνησε από πέρυσι το Σεπτέμβριο και μέχρι φέτος ένα χρόνο μετά φτάσαμε στο σημείο να μη γίνεται δεκτό το αίτημά μας.

Ένα αίτημα το οποίο είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για τον ΤΟΕΒ

Σερβίων καθότι πρέπει να υποβάλλουμε φάκελο το δυνατό γρηγορότερα για τον ενεργειακό συμψηφισμό και είναι απαραίτητη προϋπόθεση το συμβόλαιο μίσθωσης.

Έχουμε δηλώσει σε όλους τους τόνους, καταθέσαμε και πρακτικά των Ενεργειακών κοινοτήτων στα οποία δηλώνεται καταφανώς ότι ο σκοπός ο οποίος συστήθηκαν οι Ενεργειακές Κοινότητες είναι η εκμηδένιση του κόστους λειτουργίας με ενεργειακό συμψηφισμό, πράγμα το οποίο θα ωφελήσει όλους τους αγρότες μέλη του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Σερβίων, το οποίο εκτείνεται από το Πλατανόρευμα μέχρι και τις Γούλες.

Αυτά τα έχουμε καταθέσει σε όσους συνδυασμούς μας επισκέφθηκαν προεκλογικά, μεταξύ αυτών και του κ. Κωνσταντόπουλου, για τη δε κ. Σπυρίδου επαναλαμβάνουμε δεν ήρθε ποτέ στο γραφείο για ενημέρωση.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι τα υπόλοιπα μέλη πλην της ΚΟΙΝΣΕΠ, τα οποία είναι ιδιώτες συμμετείχαν στη δημιουργία των ενεργειακών κοινοτήτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μόνο και μόνο γιατί ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν κατ’ ελάχιστο πέντε μέλη και οι οποίοι σε συνεδριάσεις των Ε.Κ. που έγιναν, παραιτήθηκαν από οποιαδήποτε αξίωση έναντι του ΤΟΕΒ. Αυτά βεβαίως αναφέρθηκαν σε όλες τις επιτροπές οι οποίες συνεδρίασαν μέχρι τώρα, πριν φτάσουμε χτες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλο λοιπόν αυτό το διάστημα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να ζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία επί του ζητήματος, από αυτούς που δεν υπερψήφισαν το αίτημά μας στη χθεσινή συνεδρίαση.

Υπενθυμίζουμε δε ότι σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε πέρυσι, υπήρξαν πάλι από την αντιπολίτευση αντιρρήσεις, προτάθηκε και ψηφίστηκε να συσταθεί επιτροπή (χα!) η οποία θα διερευνούσε το θέμα. Ένα χρόνο μετά, όχι μόνο δεν ήρθε κανείς για ενημέρωση, αλλά και δε στήριξαν το αίτημά μας στη χθεσινή συνεδρίαση.

Σας καλούμε λοιπόν μέσα από αυτή την ανακοίνωση ΟΛΟΥΣ, όσοι και όσες χθες δεν ψηφίσατε υπέρ, να σκύψετε πραγματικά στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής, ο οποίος σας έστειλε με την ψήφο του εκεί που είστε και να μη γίνεστε τροχοπέδη στη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία υπερψήφισαν το αίτημά μας και ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχό μας, ο οποίος είναι στο πλευρό μας σε ότι έχουμε ζητήσει μέχρι τώρα.

ΥΓ.: Τα αιολικά πάρκα που κατέκτησαν κάθε απάτητη βουνοκορφή και στον τόπο μας, τα κάνουμε ΓΑΡΓΑΡΑ, οι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ενεργειακές κοινότητες που συστήνει οΤΟΕΒ Σερβίων μας χαλάνε, ΤΡΟΜΑΡΑ μας.

Φιλικά
το Δ.Σ.
του Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το σύνταξε αυτό το κείμενο? ουτε κατσίκα δεν μπορει να το διαβάσει ...

Ανώνυμος είπε...

Τοεβ . Εγγύς βελτιώσεις. Τα ενεργειακά που κολλάνε;
Υγ ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθεντα αχαριστο

Ανώνυμος είπε...

120 επιστήμονες έχει η γέφυρα από 3 λέξεις έγραψαν όλοι. Το "χα" το γραψε ο πιο μορφωμένος

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπολίτευση σε ενοχλεί τώρα πρόεδρε του ΤΟΕΒ;Ήταν καλή τότε που ήσουν μαζί τους και τώρα είναι κακή;Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.

Ανώνυμος είπε...

Στον ΤΟΕΒ παραχωρήθηκε έκταση 80 στρεμμάτων αν δεν κάνω λάθος.
Εδώ κάτι άλλο παίζεται. Τι άραγε;

Ανώνυμος είπε...

παντα παραπονουμενα τα παιδια του ΤΟΕΒ

Ανώνυμος είπε...

Μνημείο ειρωνείας απρεπειας προσβολής. Η δημοτική αρχή στα καλύτερα της

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούν ιδιαίτερα τον δήμαρχό ΤΟΥΣ. Εμείς δηλαδή δεν έχουμε δήμαρχο; Μόνο δικός τους είναι ο δήμαρχος; Ή επειδή τον στήριξαν στις εκλογές τους στηρίζει τώρα στα αιτήματά ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο φροντιστής βάζει τις τουαλέτες του λυκείου στο facebook και το παρουσιάζει για δικό του έργο. Άλλος το ξεκίνησε, άλλος έκανε τη μελέτη, άλλος πλήρωσε τα λεφτά ο φροντιστής βγαίνει φωτογραφίες.

Το Προφίλ μας