Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Πρωτοφανείς εικόνες στο 18ο Δημοτικό Σχολείο – Κοζανίτισσα δικηγόρος “μπούκαρε” στο χώρο και ζητούσε να μη γίνουν τα rapid tests – Ο ΕΟΔΥ τελικά δεν έκανε τα τεστ λόγω της ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκαν τα λίγα παιδιά που δέχθηκαν να συμμετάσχουν!

από το Kozanimedia.gr

 Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, στο οποίο είχε προγραμματιστεί η διενέργεια rapid tests από τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε όσα παιδιά είχαν, φυσικά, τη συγκατάθεση των γονέων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, αλλά και με αναρτήσεις γονέων (και όχι μόνο στο διαδίκτυο), λίγο πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία, η κοζανίτισσα δικηγόρος Σαλώμη Θεοφυλάκτου “μπούκαρε” στο χώρο και απαιτούσε να μη γίνουν τα rapid tests, προβάλλοντας μια σειρά επιχειρημάτων που, κυρίως, επικαλείται η γνωστή εκείνη μεριδα της κοινής γνώμης που αμφισβητεί τη χρήση μάσκας, την αναγκαιότητα των μέτρων, ακόμη και την ίδια την ύπαρξη του κορωνοϊού!

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω δικηγόρος, στο προφίλ της οποίας εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τις απόψεις και τις θέσεις της για όλα τα παραπάνω ζητήματα, δεν έχει παιδιά που φοιτούν πλέον στο εν λόγω σχολείο, αλλά σε γυμνάσιο!

Ο ΕΟΔΥ τελικά δεν πραγματοποίηε τα rapid tests, λόγωτης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκαν τα λίγα παιδιά που δέχθηκαν να συμμετάσχουν, με τις πληροφορίες του Kozanimedia να λένε πως σχετική συγκατάθεση έλαβαν από τους γονείς τους μόνο 30 εκ των 300 μαθητών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας