Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Η άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Βελβεντό. Το ύψιστο παράσημο τιμής στον Προκόπη Παυλόπουλο (videos)

kozanimedia.gr

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.Παύλος  απέδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την ύψιστη τιμή το ανώτατο παράσημο τιμής μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. «Αποτελεί τιμή ο πρώτος πολίτης της χώρας να επισκέπτεται το Βελβεντό» τόνισε ο Μητροπολίτης κ.Παύλος σημειώνοντας τη συνεισφορά του στην αυτονομία του Βελβεντού.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε του ανθρώπους της περιοχής που στήριξαν την πατρίδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. όσο για την  αυτονομία του Βελβεντού ανάφερε ότι «όλες οι δημοκρατικες δυνάμεις αντελήφθησαν το λάθος που είχε γίνει για να αποκτήσει ο τόπος και ο   δήμος την αυτοδιοικητική οντότητα που του αρμόζει .Ήταν απόδοση δικαιοσύνης και καθιέρωση  της ίδιας της ιστορίας, και όχι χάρη». σημείωσε. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα  για τις τιμές που του αποδόθηκαν , αλλά και για τη δύναμη που αντλεί για να συμπεριφέρεται ως άνθρωπος.



prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας