Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Παράπονα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικό Έργων και Αναπληρωτή Δημάρχου Δημήτρη Ζάκη προς τον Περιφερειάρχη: "Θα ήθελα κ. Περιφερειάρχη όταν κατεβαίνετε στα Σέρβια για θέματα που αφορούν την περιοχή μας να είμαστε κι εμείς παρόντες" "τα μέτρα που σας πρότεινε ο Μητούλης θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω αστεία"

από το Kozan.gr
 Kραυγή αγανάκτησης, στο Π.Σ., από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κι Αναπλ. Δήμαρχο Σερβίων Δημήτρη Ζάκη, για τη διαχείριση του θέματος της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων: “Εχει αρχίσει μεγάλη ζημιά για την περιοχή μας. Αντιλαμβάνεστε τι έχει γίνει; ” (Βίντεο)
Την έντονη αγανάκτησή του για τον τρόπο της  διαχείρισης πληροφορίας (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) από τον Στέργιο Μητούλη Πολιτικό Μηχανικό και Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Surrey, σε ό,τι αφορά τα συμπεράσματά του και τα προτεινόμενα μέτρα σχετικά με τις παραμορφώσεις που εντοπίζονται σε κάποια σημεία της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων, εξέφρασε, με
τοποθέτησή του, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κι Αναπλ. Δήμαρχος Σερβίων Δημήτρης Ζάκης. Δείτε την τοποθέτησή του:

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο ¨ανθρωπος? Καμία σοβαρότητα.

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα (το τι ακριβώς συμβαίνει στην γέφυρα και τι πρέπει να πούμε στον κόσμο μας) αντιδήμαρχε τίποτε. Συστάσεις μόνο στους άλλους και απαξίωση του επιστήμονα, που είχε το θάρρος και πήρε την ευθύνη να αποτυπώσει σε χαρτί την άποψή του. Είσαι κι επιστήμονας και υποτίθεται σχετικός με το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

να αγιαση το στομασου.

Ανώνυμος είπε...

Οι οικονομικοί επενδυτές που φέρατε στο Στολίδι ‘όπως λέτε την Νεράιδα οι ''μετανάστες'' θα σας ενισχύσουν για την αποκατάσταση της ζημιάς της γέφυρας αλλά και της ολικής φήμης του τόπου. Συγχαρητήρια στον Καθηγητή της Αγγλίας για την ενημέρωση των πολιτών και για την ανάδειξη του όλου προβλήματος. Εάν πέσει κανένα κομμάτι μετά ψάξτε να βρείτε τρόπο επικοινωνιακό να το μαζέψετε εξυπνάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Ζάκη δεν μπορεί να είσαι Αντιδήμαρχος αλλά ούτε και επιστήμονας,κρίμα.Ο Κος Μητούλης έκανε κάποιες διαπιστώσεις οπτικά έστω και τις κατέγραψε σε χαρτί με υπογραφή.Οι δικές σου ποιές είναι;Αυτές περίμενα να ακούσω μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.Δεν έχεις;Μη μιλάς τουλάχιστον και κάνεις αρνητικά σχόλια για ανθρώπους που τολμανε να πούνε την γνώμη τους για την κατάσταση της Γέφυρας και τα προληπτικά μέτρα που κακώς ή καλώς πρέπει να παρθούν.Με το μάτι και μόνο μπορεί ο καθένας μας να δεί τα μικρά σαμαράκια πάνω στο οδόστρωμα.Ζάκη αν έχει πρόβλημα η Γέφυρα δεν φταίει ούτε ο Μητούλης ούτε ο Καρυπιδης και ούτε ο Κασαπίδης και ότι διαπιστώνετε από επιστήμονες μάλλον καλό κάνει στην ασφάλεια των πολιτών.Τελικά αστείος είσαι εσύ,σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηρίζει αστείες τις διαπιστώσεις ενός καθηγητή πανεπιστημίου ειδικό στις γέφυρες. Ζητά να κρύψει η Περιφέρεια μια σοβαρή πληροφόρηση στπους πολίτες. Λέει με λίγα λόγια οι αιρετοί να είναι ψεύτες. Ο Δήμαρχος πρέπει να τον παραιτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζετε με τον Ζάκη.
Εξέφρασε με εξαιρετικό τρόπο την αγωνία και τους φόβους των πολιτών του Δήμου του.
Χάρις στην τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο πήραν φωτιά τα μπατσάκια του Περιφερειάρχη και των υπηρεσιών και έτσι σε πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί η βλάβη.
Οταν δεν μιλάει γκρινιάζετε, όταν μιλάει πάλι γκρινιάζετε, δεν έχετε το θεό σας.

Ανώνυμος είπε...

9.13 δεν τα βάζουμε με το Ζάκη αλλά με που λέει τα βάζουμε. Ο Ζάκης είναι αντιδήμαρχος με μια παράταξη που μας έπρηξε με τους επιστήμονες και τους επιστήμονες και τα τσακαλάκια. Μιλάει τώρα ένας επιστήμονας για ένα θέμα που κατέχει και αυτός τον λέει αστείο. Άντε πες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κασαπίδης τον Ζακη παερίμενε.Ακόμα γελάει με την χαζομάρα του. Αν ήταν εντάξει δεν θα ενονόταν με τον ελευθερίου μόνο και μόνο για μα δηλώνει αναπληρωτής Δήμαρχος. Τα δικάτους μπατσάκια έπρεπε να πάρουν φωτιά. Ο Δήμαρχος των προσφύγων δεν υπάρχει στο θέμα. Τώρα δεν δίνει συνεντεύξεις. Μόνο λόγια του αέρα, Να ένα θέμα σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελλαθούμε τελείως;Τί έπρεπε να κάνει ο ειδικός επιστήμονας;Να μη καταγράψει αυτά που είδε και να μή ενημερώσει τους πάντες για την κατάσταση της γέφυρας και τα προληπτικά μέτρα;Αν δεν τόκανε θάτανε εγκληματίας και όχι τώρα,Ζάκη ανάποδα μας τα λές.Για ποιά λάθος διαχείριση μιλάς;Η ενημέρωση για την κατάσταση της γέφυρας δεν θέλει διαχείριση Ζάκη,διαχείριση θέλουν τα προληπτικά μέτρα,πάλι ανάποδα μας τα λές.Οτι υπάρχει φόβος και αγωνία είναι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να μας το πείς εσύ.Οσο για το αν υπάρχει ζημιά για την περιοχή και αυτό είναι αναπόφευκτο.Η ασφάλεια του κόσμου απαιτεί την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και πάνω σ'αυτό να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο μπράβο στον ειδικό επιστήμονα και ένα μεγάλο ευχαριστούμε.Μια φορά μίλησες Ζάκη από τότε που ανέλαβες και μας τάπες ανάποδα.

Ανώνυμος είπε...

Ζακη λες οτι ο Περιφερειάρχης δε σας κάλεσε στην επιθεώρηση που έκανε ο Καθηγητής, πως να σας καλεσει εσας? Οταν γλυφατε τον Τσιπρα και τον αποκαλουσατε Προθυποργο της Καρδιας μας τωρα περιμενετε απο την Πολιτεία να ενδιαφερθει για τα Σέρβια? Το Ιδιο και η Περιφέρειά Αλέξη Αλιακμωνα Αριστερά Αρχ... μαντωλες ...

Ανώνυμος είπε...

αν και δεν πρέπει να ασχοληθώ με έναν που μιλάει σαν τον άδωνι γεωργιάδη πρέπει να πω ότι κακώς τα βάζετε με τον Χρηστάρα για το θέμα των προσφύγων . Είπε μια κουβέντα μόνο και μόνο για να κάνει το κομάτι τυους και να βγει στην τηλεόραση να καμαρώνει. Ούτε καν ξέρει πόσοι είναι ούτε καν έχει κάνει μια βόλτα από εκεί.

Το Προφίλ μας