Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Χ. Ελευθερίου για την τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ» του TOP CHANNEL

Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Χ. Ελευθερίου
για την τηλεοπτική του παρουσία
στην εκπομπή «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ»  του TOP CHANNEL

 «Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια, μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν»

Τελικά η απουσία του κ. Ελευθερίου από τα κοινά, έχει στοιχίσει στον ίδιο, όχι μόνο την ενημέρωση επί βασικών ζητημάτων αλλά και στη μνήμη του.
Πως αλλιώς να εξηγηθεί η άποψή του ότι δεν του ζητήθηκε να συμμετέχει στις εκλογές του 2014,  όταν ο ίδιος στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι ζήτησε συγνώμη από την παράταξη για την απουσία του από το ψηφοδέλτιο; Γιατί να ζητήσει συγνώμη αν δεν του είχε ζητηθεί;

Η επανεμφάνισή του λίγους μήνες πριν τις  αυτοδιοικητικές εκλογές, ως «μια από τις λύσεις» για το Δήμο Σερβίων- Βελβεντού, θα κριθεί από τους πολίτες καθώς εμείς, σε αντίθεση με τον ίδιο, δεν επιλέγουμε τους αντιπάλους μας. Ας μας εξηγήσει όμως πρώτα τους πραγματικούς λόγους της επανεμφάνισής του στο πολιτικό προσκήνιο, ο άνθρωπος που τα τελευταία 6 χρόνια είχε εξαφανιστεί από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.
 Κατανοούμε  το  πρόβλημα που του δημιουργεί η συμπαγής παρουσία της παράταξης «Ενωτική Κίνηση» στις εκλογές του Μαΐου, αλλά το δικό μας ενδιαφέρον για τον τόπο δεν είναι ούτε όψιμο, ούτε καιροσκοπικό. Είναι διαχρονικό και εδράζεται στην διαρκή αγάπη για τον τόπο μας.

Σε τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ» στο TOP CHANNEL, αναζητώντας περιπτώσεις διαχωρισμού και «απογαλακτισμού», από την θητεία μας ως δημοτική αρχή, υπέπεσε σε σωρεία λαθών και ανακριβειών. Λάθη και ανακρίβειες που θέλουμε να πιστεύουμε
προέρχονται από  άγνοια και σύγχυση και όχι από σκοπιμότητα. Ταυτόχρονα ήταν έντονη μια συνεχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού των συμπολιτών μας.
Στην υπόθεση του οικοπέδου του ΚΤΕΛ, μετέτρεψε τις ενέργειες του δημάρχου κ. Κωνσταντόπουλου, των αντιδημάρχων αλλά και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, μέλος του οποίου ήταν και ο ίδιος ,  να οδηγήσουν τον εργολάβο στο αυτόφωρο και εν τέλει στην επαναφορά του οικοπέδου στον δήμο, σε υπόθεση σκιών και ασυνάρτητων καταγγελιών.
Στην υπόθεση της παραχώρησης του Δενδροκομικού Σταθμού Σερβίων στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ένα θέμα το οποίο ενέκρινε με την ψήφο του στο δημοτικό συμβούλιο, μας ενημέρωσε 6!!!  χρόνια μετά ότι διαφωνεί.

Επέλεξε να επανέλθει στην δημόσια συζήτηση μέσα από τον δρόμο των φαιδρών ψεμάτων.
Ψέματα τα οποία αποκαλύπτουν τις επιδιώξεις του να απαξιώσει το έργο μας ως δημοτική αρχή και τις συμμαχίες που επιδιώκει. Ο ξαφνικός εναγκαλισμός του με πρώην δημάρχους, είναι σεβαστή επιλογή του, αλλά δεν του δίνει  το δικαίωμα να παραποιεί την αλήθεια για έργα στα οποία η δημοτική μας αρχή έβαλε καθοριστικά την σφραγίδα της.
Πολιτιστικό Κέντρο, Ανάπλαση Σερβίων,  είναι έργα της δικής μας θητείας.
Εμείς τροποποιήσαμε την μελέτη της ανάπλασης και συμπεριλάβαμε και την υπογειοποίηση του δικτύου φωτισμού, εμείς  εντάξαμε τα έργα αυτά στο ΕΣΠΑ, διενεργήσαμε τους διαγωνισμούς και αναδείξαμε τους αναδόχους, επί των ημερών μας ξεκίνησαν να κατασκευάζονται.
Είναι άδικο και προσβλητικό για ολόκληρη την παράταξη και τους πρώην συναγωνιστές του,  να απαξιώνει το έργο και την προσφορά τους.

Τέλος, να ενημερώσουμε τον κ. Ελευθερίου ότι, τα τελευταία 4 χρόνια το Δήμο Σερβίων- Βελβεντού «διοικεί» ο κ. Κοσματόπουλος. Φαίνεται να το αγνοεί. Εκτός και αν συμφωνεί με τις επιλογές της δημοτικής αρχής, αναζητώντας και εδώ συμμάχους.
Υ.Γ.: Για την υπόθεση του Βελβεντού δεν θα αναφερθούμε. Μία κουβέντα μόνο: Εμείς δεν ντρεπόμαστε που έχουμε φίλους και συμπολίτες τους κατοίκους αυτής της περιοχής…
Γραφείο Τύπου συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση»

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί και Κωνσταντόπουλος και Ελευθερίου για συγκεκριμένα θέματα να λένε και οι δυό αλήθειες,κάποιος απο τους δυό λέει ψέμματα.Είμαι Σερβιώτης ζώ στα Σέρβια και θέλω να μάθω,θέλω να μάθω για εναν απλό λόγο,οτι δηλ.σε λίγους μήνες θα ψηφίσω και αυτή την φορά δεν θέλω να ψηφίσω εναν ψεύτη,όχι άλλα ψέμματα,χορτάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προσωπικά πίστευω ότι αν συνεχίσουν έτσι θα χάσουν και οι δυο τις εκλογές και θα έχουμε ένα νέο γεροξεκουτη! Κύριε Ελευθέριου πείτε επιτέλους δημόσια γιατί φύγατε από τον δήμο επί θητείας κωνσταντοπουλου! Σε ψήφισα τότε και ένιωσα προδομένος! Μόνο αλήθειες ποια;! Φτάνει!

Ανώνυμος είπε...

Στα θέματα που θίγονται από τον Κωνσταντόπουλο ,έγιναν έτσι ακριβώς όπως τα αναλύει.
Ημουν τουλάχιστον σε αυτές και θυμάμαι πολύ καλά τι ειπώθηκε και τι ψήφισαν

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτά που λέει ο Κωνσταντόπουλος έχει απόλυτο δίκιο. Αυτά που λέει ο Χρήστος για τους παλιούς δημάρχους σήμερα καλά τα λέει αλλά δεν θα ήθελαν να μάθουν τι έλεγε 1 χρόνο πριν και τι έλεγε αν θα πρέπει να είναι έξω η κάπου αλλού. Ας λέμε στον κόσμο την αλήθεια όλη .

Ανώνυμος είπε...

Τα γραπτά πάντα μένουν!!!!
http://www.mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1806:2012-10-19-09-25-29&catid=62:2009-08-04-08-02-35&Itemid=103

Ανώνυμος είπε...

Απο το Εγω Βασίλη έβαλες το εμεις, μονο που δεν μας λες ποιοι είστε εσείς? δηλαδη εάν έχει μίνει και κανένασ να σε ακολουθεί. Το να καμαρώνεις για την Ανάπλαση οταν καθημερινα το συγκεκριμένο έργο έχει φέρει την μεγαλύτερη αναστάτωση οχι μόνο στον Επορικό αλλα και στους απλούσ πολίτες που καταστέφουνε τις περισουσίες τους είτε λέγονται αυτοκίνητα ειτε μηχανάκια ειτε ποδήλατα αυτο δεν έχετε καταλάβει και πως να το έχετε καταλάβει οτι με τέτοια έργα άλλα ειναι τα συμφέροντα και τα ωφέλη. για αυτά μόνο εσείς μπορείτε να καυχιέστε γιατί βλέπετε πως η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν πρόλαβε να τα καπωθεί για αυτο και τα πέρασε απο το ΔΣ. Στο βίντεο παρουσίασης του σχεδίου της μελέτης δηλώνεις ξεκ΄΄αθαρα οτι το σηγκεκριμένο σχέδιο ειναι προσσωρινό και πως μετά την συζήτηση με τουσ πολίτες και τον εμπορικό κόσμο θα το τροποποιούσατε. Τι κάνατε Βασίλη στο τέλος? Εν λευκό σε ένα εργολάβο της πλάκα να χρησημοποιεί υλικά οτι ποι φτινά υπάρχουνε στην αγορά. Αγνόησες τουσ πολίτες, αγόησες τουσ καταστηματάρχες τουσ οποίο φρόντισεσ να τους κλείσεισ το στόμα προεκλογικά με το δάνειο στο παρακαταθυκών. για ποιά έργα μηλάς? το οικόπεδο της λέσχης αξιοματικών το χρησοληρώσατε στο ΚΤΕΛ και ποιο ήταν το αποτέλεσμα? να το δώσετε δώρο στην ΔΕΗ να στίσει υπόγειο δομάτιο μετασχηματιστών γιατί η Δεη δεν πορούσε αλού και επιδή έπρεπε να τρέξει το έργο για να προλάβετε τις προθεσμίες. έβαλεσ τον Λαζαριώτη να κόψει τον ΙΣτορικό Πλάτανο και αυτό δείχνει φανερά πως δεν σε συνδέι τίποτα με τα Σέρβια. και πολλά άλλα τα οποία σιγά σιγα θα τα αναφέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

6.37 τα έχεις στο μυαλό σου όλα μπερδεμένα .Για ποιο δάνειο μιλάς επί Κωνσταντόπουλο δεν έχει πάρει ο δήμος κανένα δάνειο.Για τον πλάτανο τον σάπιο έχεις άποψη που θα χτυπούσε κανένας δημότης για τον γερό που έκοψαν οι επόμενοι δεν έχεις γνώμη και άποψη πολύ αντικειμενικό σε βρίσκω και από μνήμη άστα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Aivres δεν μπορείτε να αφήνετε να εκτοξεύονται συκοφαντίες. Δεν υπάρχει δάνειο που να πήρε ο δήμος επί των ημερών μας από το παρακαταθηκών όπως λέει ο 6,37. Για ποιόν εργολάβο εν λευκώ μιλά όταν είναι γνωστό ότι έγινε διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές, και το έργο το επιβλέπουν οι μηχανικοί του δήμου, χωρίς κανένας αιρετός να επιτρέπεται από τον νόμο να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση.
Aivres έχουμε πει ότι δεν θα ανεχτούμε συκοφαντίες και λάσπη και δεν μπορείτε να επιτρέπετε να δημοσιεύονται τέτοια σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος17 Οκτωβρίου 2018 - 12:40 π.μ.

Ποιος είστε εσείς κύριε ανώνυμε που θα υποδείξεις τι θα επιτρέψει ένα blog? Έχει ταυτότητα το μήνυμα σου? Το υπογράφει ένας ανώνυμός χρήστης, ας σοβαρευτούμε λιγάκι

Το Προφίλ μας