Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η παραγωγή και επιμέλεια τουριστικού οδηγού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η παραγωγή και επιμέλεια τουριστικού οδηγού Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, o Δήμος Σερβίων-Βελβεντού στo πλαίσιo της 1ης προκήρυξης του Προγράμματος LEADER «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών Κοινοτήτων», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020 ΚΟΖΑΝΗ- ΓΡΕΒΕΝΑ, προτίθεται να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης για την πράξη με τίτλο «Παραγωγή και επιμέλεια τουριστικού
οδηγού Δήμου Σερβίων – Βελβεντού». Με την πράξη αυτή θα παραχθεί πολυσέλιδος τουριστικός οδηγός με όλα τα αξιοθέατα του Δήμου, που θα διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες του Δήμου. Η πράξη είναι 100% χρηματοδοτούμενη από το Πρόγραμμα LEADER και ο προϋπολογισμός της δράσης εκτιμάται ότι είναι 29.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Πηγή: Kozan.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε ο νέος οδηγός να περιλαμβάνει όλες τις περιοχές και τα χωριά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, όπως το Καταφύγι για παράδειγμα... Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι της σύνταξης του οδηγού θα επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους της περιοχής για να συλλέξουν πληροφορίες και έγκυρα στοιχεία για να τα συμπεριλάβουν στον οδηγό.

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά η ΑΝΚΟ που θα μεσολαβήσει για το καλό του τόπου. Οεοοοοοο.

Unknown είπε...

Nα γίνει και ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορικότητα,τα εκπληκτικά σημεία θέασης(από τον Όλυμπο μέχρι την Πίνδο,Βασιλίτσα-Σμόλικα),τη γραφικότητα και τα ηλιοβασιλέματα του Μεταξά!!!Υπάρχουν και τα ''Καμβούνια'',μην τα λησμονείτε!!!

Το Προφίλ μας