Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Τη Δευτέρα λαϊκή σύσκεψη στο Βελβεντό - ενημέρωση για τη συνάντηση με υπουργό εσωτερικών

.
Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων FLASH TV
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Χριστόδουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ,ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΙΛΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΡΗΜΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΣΑΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

7,34 Ενώ στα Σέρβια άνοιξε πάλι ο ΟΤΕ ήρθε πίσω το ΙΚΑ και η ΕΦΟΡΙΑ ανοιξε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ άνοιξε το Ειρηνοδικείο και μια τάξη στο Δημοτικό Σχολείο μας έχει 4 παιδιά και μεγάλωσε σε δύναμη ο Αστυνομικός Σταθμός. Το Βελβεντό δεν μας πειράζει και καθόλου και μια χαρά πορεύεται με τα ροδάκινα. Εμείς εδώ στο κεφαλοχώρι τι κάνουμε; Να φτύσουμε τα μπούτια μας μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 10.44 μια χαρά τα χώνεις στον 7.34 Τα Σέρβια από κεφαλοχώρι κατάντησαν χωριό τα μαγαζιά κλείνουν το ενα μετά το άλλο οι καλές υπηρεσίες έφυγαν το καμένο σχολειό είναι ακόμα καμένο το παζάρι φτένεψε και το πανηγύρι ήταν μισοάδειο φέτος. Μας έμειναν μονο οι αναμνήσεις. Για όλα φταίγουν οι άλλοι φυσικά. Όλοι οι άλλοι εκτός από μας και τους δημοτικούς άρχοντες που μόνο άρχοντες δεν είναι εδώ και μερικές δεκαετίες. Τελευταίος άρχων ο Τσιγκόιδας. Απο κει και περα άρχισε ο κατήφορος.

Το Προφίλ μας