Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Aκραία εθνικιστικά στοιχεία και στην Κοζάνη-Πολίτης φώναξε «Σκοπιανέ» όταν πήγε να καταθέσει στεφάνι ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης-Βίντεο

Μετά την Πτολεμαϊδα και μερίδα ακραίων εθνικιστικών στοιχείων που αποδοκίμασαν χθες έντονα τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτη Κεχαγιά, στην εκδήλωση της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» για το Μακεδονικό, σειρά είχε σήμερα, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, ένας πολίτης, αγνώστου ταυτότητας, ο οποίος με μια απαράδεκτη έκφραση καταφέρθηκε εναντίον του Θόδωρου Καρυπίδη.
Όταν ο τελευταίος πήγε να καταθέσει το στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, ο εν λόγω (θρασύτατος) πολίτης φώναξε «Σκοπιανέ», κάτι που ακούγεται και στο σχετικό βίντεο του Top Channel που «τράβηξε» ο εικονολήπτης Μανώλης Παρδάλης: .
Πηγή: kozanimedia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάτε στο διάολο πορνοκάναλα που τα παρουσιάζετε όπως θέλετε, ο Καριπίδης ποιον ρώτησε και συνταυτίζετε με τις απόψεις τις κουμουνιστικής κυβέρνησης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας? Πολύ καλά τον κάναε. Δεν εκφράζει την πλειοψηφία του λαού.

Ανώνυμος είπε...

Πουλάτε κουτόχορτο στον κόσμο 9.18;Ποιοί ξεπούλησαν την Μακεδονία;10ετίες τώρα όλος ο πλανήτης την αποκαλούσε Μακεδονία χωρίς να ενοχλείται κανένας και περισσότερο η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Προσωπικά δεν είδα επι των ημερών τους πορείες και συγκεντρώσεις όπως γίνεται σήμερα,γιατί;Τίποτα δεν ξεπουλήθηκε και το σκέτο Μακεδονία έγινε Βόρεια Μακεδονία αυτή είναι η αλήθεια.Θα μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο σε οτι αφορά το όνομα;Οχι και το ξέρουν πολύ καλά και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ.Αυτά να λέτε στον κόσμο όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες και ξέρει πλέον ο Ελληνικός λαός ποιούς εξυπηρετούν.

Ανώνυμος είπε...

9:18 Μακριά από δω μαλακοφασίστα

Το Προφίλ μας