Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Βίντεο εκδήλωσης της ''Γέφυρας στο μέλλον'' στις 28/09/2018 - Υποστηρικτές Γέφυρας στο Μέλλον

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έριξα λάδι στη φωτιά είπες Χρήστο όσον αφορά τα θέματα του Βελβεντού είπες στην συνέντευξη. Και συνεχίζεις να ρίχνεις λάδι λέγοντας ψέματα για την δωρεά για την επίσκεψή σου για τα στεφάνια καταγγέλοντας στην αστυνομία το γεγονός για την βεβήλωση του τάφου του φίλου μας συγχωρεμένου Γιώργου που μέχρι σήμερα δεν εχει αποδειχθεί ποιός το έκανε . Κρίμα Χρήστο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΤΑΝ είναι αθλητικος σύλλογος ολων των Σερβιωτών και όχι μέσον προβολής για κάθε υποψήφιο Δήμαρχο.ΜΕΓΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε ο Μητσοτάκης με την νέα δημοκρατία τετοιο σποτάκι. Αν και ολίγον παρεξηγήσιμο και υπερβολικό. Μακαρι να σας βγει σε καλο. Πολλες φορές η προβολή και η διαφήμιση δεν κάνουν καλο, ειδικα οταν πλασάρεις κατι το οποίο θα ειναι σε διαθεσιμότητα στο κοινό μετα απο μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία δουλειά, ένα βίντεο με ανθρώπους από διάφορους τομείς, διαφόρων ηλικιών. Καλή επιτυχία Χρήστο!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου άλλο πολιτική άλλο αθλητισμός,τα μπέρδεψες τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Τόση αγάπη έχεις στον Κοσματόπουλο και δεν βρήκες να μην πεις κουβέντα για το ανυπαρκτο έργο του; Ύποπτο πολυ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ, ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΚΑΙ Λ.Π. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΙ ΒΡΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ;

Ανώνυμος είπε...

Έχω μεγάλη ανυπομονησία να ακούσω και τον Κωνσταντόπουλο,δεν μπορεί νάναι όλα όπως τα παρουσίασες Ελευθερίου,θάχει ενδιαφέρον.

Το Προφίλ μας