Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

1η κλαδική έκθεση και Συνέδριο Αρωματικών φυτών-Εκθεσιακό κέντρο Κοζάνης

Τα ροφήματα El Greco Natural Herbs & Teas, και τα Μπαχαρικά Μπαγκατζούνης στην 1η κλαδική έκθεση και  συνέδριο Αρωματικών φυτών στο εκθεσιακό κέντρο Κοζάνης.
H Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Αεβε,  δίνει το «παρών»  στην 1η κλαδική έκθεση και συνέδριο αρωματικών φυτών,  που πραγματοποιείται από τις 19   έως τις 21 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο κοζάνης, στα κοίλα Κοζάνης.  
Στο περίπτερο της εταιρείας  στο θα παρουσιαστεί στους καταναλωτές αλλά και στους
επαγγελματίες της εστίασης  η  γκάμα των μειγμάτων και των μπαχαρικών,  η Premium Ελληνική Ρίγανη σε Κουβά, και η νέα  σειρά ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas, τα οποία καινοτομούν.
            Αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και προώθηση της Μεσογειακής διατροφής, και τα εξαιρετικής ποιότητας βότανα της χώρας μας. Παράδειγμα αποτελεί το η Νέα 100% Βιολογική σειρά Ελληνικών Βοτανικών ροφημάτων που  προωθεί η εταιρεία σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.
            Στην διάρκεια της έκθεσης θα γίνει παρουσίαση στο κοινό του ερευνητικού προγράμματος ‘ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ’ στο οποίο συμμετέχει η εταιρεία μας. Στόχος του ερευνητικού προγράμματος είναι η αξιοποίηση των υπολειμμάτων των αρωματικών φυτών στις ζωοτροφές, καθώς και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων ροφημάτων. Η εταιρεία μας επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων πάντα με έμφαση στα φυσικά συστατικά!
Επίσης, το καταναλωτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και τα ροφήματα Σαλεπιού, κλασικό, με Saffron, Με Μαστίχα Χίου, και με κακάο, όπως επίσης και την Ελληνική Ρίγανη, Ελληνικό Χαμόμηλο, Λουΐζα, και Τσάι του Βουνού-Σιδερίτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας