Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόταση γάμου με επιτραπέζιο παιχνίδι: Εφτιαξε τη δική του Monopoly για να της ζητήσει να τον παντρευτεί [εικόνα]

 Πολλοί «σκοτώνονται» παίζοντας επιτραπέζια. Αυτοί οι δύο όμως πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους.
Οταν ο Κέβιν Τζόουνς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Κριστίν, θέλησε να ξεφύγει από τα τετριμμένα. Ούτε ρομαντικό δείπνο, ούτε να γονατίσει μπροστά της. Προτίμησε να το κάνει με τον τρόπο που απολαμβάνουν οι δυο τους να περνούν τον χρόνο τους: με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.
Ο άνδρας από τη Νέα Υόρκη κατασκεύασε τη δική του έκδοση Monopoly. Για 45 ημέρες κλείστηκε στο υπόγειο του σπιτιού τους, φτιάχνοντας ένα ξύλινο ταμπλό του επιτραπέζιου, αλλά σε
αυτό δεν έβαλε δρόμους ή σταθμούς, αλλά εστιατόρια που είχε επισκεφθεί το ζευγάρι και άλλα μέρη στα οποία τους αρέσει να πηγαίνουν.
«Μας αρέσουν τα επιτραπέζια και στους δύο. Η Κριστίν είναι τρομερά ανταγωνιστική και αυτό μου αρέσει σε εκείνη. Η Monopoly είναι το αγαπημένο της παιχνίδι. Οπότε, όταν είδα μία παρόμοια δημιουργία στο διαδίκτυο, αποφάσισα να το δοκιμάσω κι εγώ», δήλωσε ο Κέβιν στο BBC.
Μάλιστα, ο ερασιτέχνης ξυλουργός έφτιαξε και μία «κρύπτη» στο ταμπλό, όπου έκρυψε το δαχτυλίδι. Οταν όλα ήταν έτοιμα, κάλεσε φίλους και συγγενείς στο σπίτι και χάρισε στην αγαπημένη του αυτό το μοναδικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Πλέον, το ζευγάρι προγραμματίζει να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2019.

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας